Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

"Asta trebuie sa fie obiectivul, clar!" » Ioan Ovidiu Sabau a fost ales "Antrenorul lunii septembrie"! Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Nu poti ca jucator profesionist sa intri intr-un meci si sa nu poti sa alergi"

publicat 2024-10-07 12:00:07 (Gazeta Sporturilor)

Ioan Ovidiu Sabau a castigat titlul de "Antrenorul lunii" cu punctaj maxim! Tehnicianul surpriza al Superligii termina septembrie cu Universitatea Cluj pe prima pozitie si si-a trecut in cont al doilea trofeu, dupa cel din octombrie 2023.Profesionalismul, calmul si devotamentul lui Sabau au transformat-o pe Universitatea intr-o adevarata sperietoare. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Alex Mitrita, elogii la adresa lui Mircea Lucescu dupa o noua convocare la echipa nationala: "Nu a ascultat ce a spus lumea"
Fotbalistul dorit de FCSB si CFR Cluj ar fi ales: "E putin dezamagit"
Camila Giorgi a revenit in Italia si a raspuns controverselor: "Nu am fugit din motive fiscale, nici macar nu am fugit"
Deadlock: Cum sa joci eroi care nu au fost inca lansati
FCSB pregateste transferul IERNII in Superliga: "Se poate intoarce! Este al meu, il bag imediat"
LeBron James, legendarul baschetbalist din NBA, a facut istorie alaturi de Bronny James, devenind primul duo tata-fiu care joaca impreuna
Nervi intinsi la Bayern! Thomas Muller da vina pe Kimmich
IPS Teodosie le mai da o varianta celor care merg la sala: "Noi avem un exercitiu si mai binefacator, care pune toti muschii in miscare"
Premier GSP "albastru", la finalul etapei 7 » Chelsea sub Enzo Maresca, un Liverpool senzational + United, cel mai prost start de sezon!
Basarab Panduru rade de Marius Sumudica: "Ghiocelul de toamna"
David De Gea, portarul-paianjen. Nu se mai intamplase de 8 ani in Serie A!
Ovidiu Ioanitoaia, despre criza prin care trece Rapidul lui Sumudica: "S-a prabusit, ar face o mare greseala"
Alex Ionita face SHOW in China! Promovare dupa un gol fabulos » Fostul coleg de la Rapid, comentariu genial: "De la mine ai invatat sa tragi asa"
Darius Olaru a fost ales "Jucatorul lunii septembrie". Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Pe mine ma motiveaza presiunea lui Becali"
Ioan Ovidiu Sabau a fost ales "Antrenorul lunii septembrie". Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Nu pot sa spun ca stau si ma mandresc si admir ceea ce am reusit!"