Cele mai recente stiri

Pacientii pot sa mearga cu polita de asigurare la spitalele publice. Asigurator: Pacientii pot sa mearga cu polita de asigurare la spitalele publice. Asigurator: "Legislatia nu interzice decontarea pe baza asigurarii la spitalele de stat, dar nu exista un cadru administrativ pentru asta" Medic pediatru: In ambulatoriul de specialitate resimtim o subfinantare ingrozitoare. In triunghiul Medic pediatru: In ambulatoriul de specialitate resimtim o subfinantare ingrozitoare. In triunghiul "medic de familie, ambulatoriu si spital" suntem singurii care au ramas cu puncte foarte mici Dr. Bogdan Valeriu Martian, director medical, Spitalul  Clinic Sanador: In educatia medicala, Romania urmeaza modelul francez, combinat cu cel sovietic si partial cu cel anglo-saxon. Ar trebui sa ne cream propriul model, care sa ia ce e bun din toate si sa construim un sistem educational in sanatate performant Dr. Bogdan Valeriu Martian, director medical, Spitalul Clinic Sanador: In educatia medicala, Romania urmeaza modelul francez, combinat cu cel sovietic si partial cu cel anglo-saxon. Ar trebui sa ne cream propriul model, care sa ia ce e bun din toate si sa construim un sistem educational in sanatate performant Oana Gheorghiu, fondator, Asociatia Daruieste Viata: Avem nevoie de o noua Lege a sanatatii, pentru ca cea din 2006, care a fost modificata ulterior de foarte multe ori, este incoerenta si reprezinta un obstacol in a face lucruri care sa readuca sistemul pe un fagas normal Oana Gheorghiu, fondator, Asociatia Daruieste Viata: Avem nevoie de o noua Lege a sanatatii, pentru ca cea din 2006, care a fost modificata ulterior de foarte multe ori, este incoerenta si reprezinta un obstacol in a face lucruri care sa readuca sistemul pe un fagas normal Premier League: terenul de joaca al miliardarilor Premier League: terenul de joaca al miliardarilor Prima locomotiva modernizata de Softronic pentru CFR Calatori a trecut testul vitezei! Prima locomotiva modernizata de Softronic pentru CFR Calatori a trecut testul vitezei! Hotii de cupru devasteaza statiile de incarcare a automobilelor electrice din SUA. Hotii din Romania se limiteaza pentru moment la cazane si la CFR Hotii de cupru devasteaza statiile de incarcare a automobilelor electrice din SUA. Hotii din Romania se limiteaza pentru moment la cazane si la CFR Controversa majora in SUA: Kamala Harris nu este femeie de culoare Controversa majora in SUA: Kamala Harris nu este femeie de culoare Presedintele Iranului sare in apararea gruparii aliate Hezbollah: Presedintele Iranului sare in apararea gruparii aliate Hezbollah: "Nu poate ramane singura impotriva Israelului" Cine este romanul care a dat lovitura la Loto. Si-a ridicat premiul urias, de 2,38 milioane de euro. Prima reactie Cine este romanul care a dat lovitura la Loto. Si-a ridicat premiul urias, de 2,38 milioane de euro. Prima reactie

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

A murit actorul Liviu Craciun. TNB: "Amintirea sa va ramane vie prin rolurile memorabile pe care le-a intruchipat pe scena"

publicat 2024-09-24 13:15:22 (ProTV)

A murit actorul Liviu Craciun. TNB: Liviu Craciun, actor al Teatrului National "I. L. Caragiale" Bucuresti, a murit la vârsta de 89 de ani.

citeste mai mult...
Alte stiri de la ProTV:
Presedintele Iranului sare in apararea gruparii aliate Hezbollah: "Nu poate ramane singura impotriva Israelului"
Cine este romanul care a dat lovitura la Loto. Si-a ridicat premiul urias, de 2,38 milioane de euro. Prima reactie
Dosar penal si arestari dupa ce "capsula mortii" a fost folosita pentru prima data. Anuntul facut de inventatorul "Sarco"
Mai ceva ca in comunism. In SUA au fost interzise peste 10.000 de carti in ultimul an, mai ales din cauza unui anumit subiect
Dulceata de prune fara zahar, desertul preferat al toamnei. Cum se face dulceata de prune la cuptor
Mircea Geoana anticipeaza o prezenta mare la vot. Ce spune despre scorul partidelor la alegerile parlamentare
Demolare cu scandal in Timisoara. Primaria a trimis buldozerele sa distruga un spatiu comercial inchiriat ilegal
De la ce a pornit bataia ca in jungla din Pantelimon, continuata la spital. "Nu a vrut sa se marite si de acolo a plecat"
Pe 25 septembrie la ora 11 incepe vanzarea biletelor la concertele din Stagiunea simfonica a Filarmonicii George Enescu
Au plantat o samanta veche de 1.000 de ani, iar ce a iesit este surprinzator. A deslusit un mister din Biblie. FOTO
Sfarsit tragic pentru un baiat din SUA. Mama si fratele i-au fost calai
Ancheta in cazul unui licean drogat si agresat sexual intr-o excursie in Harghita, reluata la DIICOT. Instanta a decis
Cu ce "lovitura cruciala" se lauda Israelul in Liban. Armele Hezbollah pe care armata israeliana le-a "scos din joc"
Cum a provocat un accident un sofer care a vrut sa parcheze, intr-un sat din Iasi | VIDEO
Firmele care asigura paza in spitalele din Bucuresti, verificate de politisti, in urma scandalului de la "Sf. Pantelimon"