Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Am facut calculele: care dintre cele 4 semifinaliste de la Euro s-a bucurat de cel mai usor traseu pana in finala

publicat 2024-07-07 11:15:14 (Gazeta Sporturilor)

Am facut calculele: care dintre cele 4 semifinaliste de la Euro s-a bucurat de cel mai usor traseu pana in finala Raportat la locurile ocupate de echipele nationale in clasamentul FIFA, concluzionam ca Olanda are cel mai usor traseu catre finala Euro 2024 dintre toate cele 4 semifinaliste.Spania - Franta si Olanda - Anglia sunt cele doua semifinale de la Euro 2024, prima urmand a avea loc pe 9 iulie, la Munchen, a doua o zi mai tarziu, la Dortmund.Niciuna dintre cele 4 semifinaliste nu a avut o misiune facila in faza sferturilor de finala. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Un atlet din Marea Britanie a ocupat locul cinci la Jocurile Olimpice de la Paris fara a primi vreun sprijin financiar din partea tarii pe care o reprezinta, iar acum spera ca la Los Angeles sa fie diferit
Accidentat, Cristian Chira a venit in carje la Otelul - Universitatea Craiova
Dinamo a dat "sfoara" in Europa si isi cauta portar dupa accidentarea lui Vladimir Cupara
Doi jucatori din NBA au pierdut 8 milioane de dolari, fiind inselati de un om de afaceri
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Adrian Mihalcea: "Am intrat putin tematori in repriza a doua. Este un rezultat care ma multumeste"
Ioan Ovidiu Sabau a criticat prestatia echipei sale din meciul cu Unirea Slobozia: "Nu ai cum sa te prezinti asa"
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Constantin Toma: "Primul meu gol in Liga 1. Este un sentiment frumos. Suntem multumiti cu egalul"
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Ioan Ovidiu Sabau: "Ca joc pot vorbi doar de a doua repriza. La pauza am schimbat sistemul"
Elias Charalambous: Am primit multe mesaje emotionante dupa victoria cu PAOK. Sunt mandru sa fiu antrenorul acestui club imens"
Mesajul lui Daniel Birligea inainte de FCSB - Gloria Buzau
SCM Ramnicu Valcea a inceput cu dreptul campania de calificarea in EHF Women's European League
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Jucatorii ambelor echipe isi saluta fanii
Elias Charalambous, conferinta de presa inaintea partidei cu Gloria Buzau: "Nu exista meciuri usoare. Trebuie sa fim la cel mai inalt nivel"
Moment istoric in fotbal. Dupa zece ani de procese, UE a dat dreptate unui fost star al lui Real Madrid caruia clubul i-a cerut daune pentru rezilierea acordului!
Novak Djokovic, primul pas spre titlul cu numarul 100! » Fostul lider mondial s-a calificat in turul al treilea la Shanghai