Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Andreea Raducan, interventie exploziva in scandalul rentelor inghetate: "E lipsa de respect! Nu vrem sa batem la usi inchise!" » Exemple ferme din vecini: "Uitati-va cum e si acolo!"

publicat 2024-10-16 23:45:14 (Gazeta Sporturilor)

Andreea Raducan, interventie exploziva in scandalul rentelor inghetate: Aur olimpic cu echipa la Sydney 2000 si cvintupla campioana mondiala in 1999 si 2001, fosta gimnasta Andreea Raducan se alatura sportivilor din trecut care solicita in mod public deblocarea rentelor viagere, inghetate de Guvern la nivelul anului 2017.Pornit in urma cu cateva saptamani de fostele campioane olimpice la atletism Doina Melinte si Maricica Puica, ambele prin interviuri tulburatoare oferite pentru GSP. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Marturia socanta a lui Ibrahimovic jr. "Pana la 11 ani am urat fotbalul, mi se parea cel mai rau lucru din lume, apoi a venit declicul"
Serena Williams s-a filmat pe patul de spital dupa ce a suferit o interventie chirurgicala
Are actele in regula si e gata oricand de debut! Informatie de ultima ora pentru dinamovisti
Serena Williams, operata de urgenta » Cum a aparut chiar pe patul de spital
Sa fie instituita pedeapsa capitala in fotbal! Special pentru Pancu!
Avocatul lui Kylian Mbappe contratataca: "Vom depune plangere pentru calomnie. Kylian nu a fost nicio clipa singur la Stockholm! Cum si cand ar fi facut violul?"
Simona Halep, in planul secund la turneul de la Hong Kong! Ce a aparut pe site-ul oficial cu 12 zile inainte de startul competitiei
Daniel Niculae, scos din sarite de elvetieni dupa meciul din Giulesti: "Mai lasati-ma cu astia, am fost mai buni"
Cornel Dinu a ajuns acasa dupa saptamani de spitalizare! Prima reactie, pentru GSP.ro: "Recuperare si rabdare"
Gigi Becali a facut strategia pentru meciurile cu Dinamo, Rangers si Rapid » Partida care va fi "sacrificata": "Vom menaja jucatori cu ei"
Cat costa atacantul cu care Mircea Lucescu vrea sa ajunga la Mondiale! Granzii Ligii 1 sunt deja cu ochii pe el
"Haideti sa vedeti cum v-am prins de la inceput" » NICOLAE CIUCA, fata in fata cu Ovidiu Ioanitoaia: "Stiu ce probleme sunt la Steaua"
Elisabeta Lipa i-a dat replica dura lui Eduard Novak dupa atacul fostului sef de la MTS: "Memoria lui nu se regaseste. Ma vad nevoita sa intervin"
Nadia Comaneci in tricoul celor de la Real Madrid
Imagini senzationale cu Nadia Comaneci in vestiarul lui Real Madrid » A primit un tricou personalizat