Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Andrei Nicolescu stie problema lui Catalin Cirjan: "Trebuie sa il potolim un pic"

publicat 2024-07-27 13:30:09 (Gazeta Sporturilor)

Andrei Nicolescu stie problema lui Catalin Cirjan: Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a punctat o problema pe care o are Catalin Cirjan (21 de ani), inainte de duelul "cainilor" cu Sepsi.Nicolescu considera ca decarul dinamovist pune prea multa presiune asupra sa. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Gloria Buzau - Hermannstadt » Marius Maldarasanu e sub presiune! Formatiile probabile + cele mai tari cote
EXCLUSIV Maria Mihalache: "Am doua placeri vinovate care sunt la acelasi nivel. Dulcele si fast-food-ul! Mai am mici scapari, mici placeri"
EXCLUSIV Maria Mihalache, campioana si pe podium: "Am ajuns la niste prezentari de moda si am inceput sa fac primii mei banuti"
EXCLUSIV Maria Mihalache: "Cluburile au bani si nu vor sa plateasca un sportiv! Sper sa nu fie nevoie sa-mi iau un job din cauza banilor"
EXCLUSIV Maria Mihalache viseaza la Jocurile Olimpice din 2028: "Suntem talentati, dar nu suntem sustinuti! Ma antrenez pe un stadion denivelat"
EXCLUSIV Maria Mihalache: "Nu simt ca eu ca persoana rezonez cu un psiholog sportiv! Nu prea aveau tupeu baietii sa-mi dea bullying"
EXCLUSIV Maria Mihalache a avut "un an de pauza groaznic": "Doua rupturi musculare! Horror, infiltratii, nu suportam sa merg"
EXCLUSIV Maria Mihalache, momente de cosmar la Grand Prix-ul de la Ierusalim: "Simteam ca urmeaza sa cad! Am facut comotie cerebrala"
EXCLUSIV Maria Mihalache, atleta cu peste 150 de medalii la 21 de ani: "Imi place gloria, sa fiu cea mai buna!"
"Este o RUSINE!" » A iesit public in presa din Scotia sa-l apere pe Ianis Hagi: "Sa ai un jucator capabil de asa ceva..."
E oficial! Red Bull a intrat in actionariatul clubului din Paris
Gigi Becali si George Simion, in capul listei celor de la AUR pentru alegerile parlamentare: "Speram sa ii convingem pe romani"
Banel Nicolita vrea din nou duelul Borcea - Becali: "Va dati seama ce frumos ar fi sa se lupte la campionat?" » Verdictul pentru derby-ul Dinamo - FCSB
Dan Sucu, declaratii despre fostii conducatori ai Rapidului, Dinu Gheorghe si Constantin Zotta: "Nenorocirile create de ei ne-au costat 3 milioane de euro in doi ani"
PSG - Dinamo, duel stelar in Liga Campionilor la handbal masculin