Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Pe cine au trimis italienii ca sef la Intesa Sanpaolo Romania, care a preluat First Bank de la J.C. Flowers din SUA? Alessio Cioni, care si-a inceput cariera bancara in urma cu 25 de ani la New York, la sucursala Intesa Sanpaolo de acolo, devine sef al Intesa Sanpaolo Romania. Pe cine au trimis italienii ca sef la Intesa Sanpaolo Romania, care a preluat First Bank de la J.C. Flowers din SUA? Alessio Cioni, care si-a inceput cariera bancara in urma cu 25 de ani la New York, la sucursala Intesa Sanpaolo de acolo, devine sef al Intesa Sanpaolo Romania. "Este un moment interesant pentru industria bancara din Romania" (443) Pe ce continent au trait cele mai vechi pasari de prada, contemporane cu T-Rex Pe ce continent au trait cele mai vechi pasari de prada, contemporane cu T-Rex (420) Afaceri de la Zero. A pornit de la a fi contabil in magazinele parintilor si a ajuns la propria sa firma, cu 20 de angajati. Cosmin Dumitrascu, ABS Group: Orice antreprenor trebuie sa stie Codul muncii, Legea contabilitatii si Codul fiscal Afaceri de la Zero. A pornit de la a fi contabil in magazinele parintilor si a ajuns la propria sa firma, cu 20 de angajati. Cosmin Dumitrascu, ABS Group: Orice antreprenor trebuie sa stie Codul muncii, Legea contabilitatii si Codul fiscal (416) "Semnele vitale ale Pamantului" au atins valori alarmante. "Viitorul umanitatii atarna de un fir de par", avertizeaza expertii (379) Componentele cele mai importante ale unui laptop Componentele cele mai importante ale unui laptop (297) Un tratament deja existent ar putea incetini progresia bolii Parkinson Un tratament deja existent ar putea incetini progresia bolii Parkinson (241) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Raluca Voicu, Franchwise: Antreprenorii privesc expansiunea internationala mai responsabil. Nu merg cu cate o unitate in 50 de tari, prefera sa deschida cate 10 in cinci tari. E mai optim ca profitabilitate si vizibilitate ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Raluca Voicu, Franchwise: Antreprenorii privesc expansiunea internationala mai responsabil. Nu merg cu cate o unitate in 50 de tari, prefera sa deschida cate 10 in cinci tari. E mai optim ca profitabilitate si vizibilitate (235) Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Politia de proximitate Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Politia de proximitate (211) Armele nucleare vor deveni desuete, prezice un savant ucrainean Armele nucleare vor deveni desuete, prezice un savant ucrainean (206) Pretul locuintelor ar putea creste mai rapid decat salariile: s-a creat o portita optima cumparatorilor Pretul locuintelor ar putea creste mai rapid decat salariile: s-a creat o portita optima cumparatorilor (202)

Ultimele cautari

Au dezvaluit salariul lui Jurgen Klopp la Red Bull. Cu cat il platesc austriecii, cat avea la Liverpool

publicat 2024-10-10 16:30:06 (Gazeta Sporturilor)

Au dezvaluit salariul lui Jurgen Klopp la Red Bull. Cu cat il platesc austriecii, cat avea la Liverpool Fostul manager al lui Liverpool, 57 de ani, va fi instalat de Red Bull in functia de "Sef al Fotbalului Global", incepand cu 1 ianuarie 2025.Dupa despartirea de Liverpool, Jurgen Klopp declara ca-si ia un an sabatic. Dar n-a rezistat departe de fotbal decat cateva luni. Concernul Red Bull a reusit sa-l convinga cu un contract pe 5 ani si cu un proiect interesant. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Sumudica, reactie antologica la telefon, sunat de un egiptean in legatura cu Boupendza: "Permanent, prietene"
FCSB, anunt important despre biletele pentru urmatorul meci din Europa League » Cum vor putea fi achizitionate tichetele
"«Finish, khalas!»" » Sumudica, reactie antologica la telefon, sunat de un egiptean in legatura cu Boupendza: "Permanent, prietene"
Cristian Tudor Popescu, categoric dupa anuntul momentului in sport: "Imi este tot mai greu sa ma uit, ma enerveaza jucatorii tineri"
Superstarurile din Europa fac front comun: "Am vorbit si greva este singura solutie!"
Cehia U20 - Romania U20, in a #3 a runda din Elite League
Ultimul "Vamos"!
Prin ce a trecut fiica lui MM Stoica la Salonic, cand a asistat la meciul PAOK - FCSB: "Daca ai sti ce faceau spectatorii dupa meci..."
Nou-venitul de la Manchester United, operat la inima » Afectiunea suferita si cat va lipsi de pe teren
Povestea unui roman stabilit de 20 de ani in Cipru: "A fost paradis aici, acum vreau sa ma intorc acasa! Stiti cat am platit curentul asta-vara?"
Dan Sucu va investi o avere in ProRapid 2.0! » Am mers sa vedem unde va fi ridicata de la zero noua baza de lux a giulestenilor
A intrat in direct si i-a decis soarta lui Marius Sumudica la Rapid: "Am ramas datori"
Gabriela Szabo a castigat procesul cu edilul capitalei: "Justitia mi-a dat dreptate, Nicusor Dan a mintit!"
Veszprem - Dinamo Bucuresti, in etapa #4 din Liga Campionilor la handbal masculin
Carlos Alcaraz, infrangere incredibila la turneul Masters de la Shanghai » Ibericul a cedat in minimum de seturi