Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: "Au cel mai echilibrat lot din prima liga. Vom vedea ce se va intampla" + Ce a spus despre Gig Becali si Mihai Stoica (236) Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: "V-am spus doar ca am nevoie de timp si echipa va arata altfel" + Ce spune de sedinta cu Sucu (203) Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: "Este o generatie a compromisurilor" (193) Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul "suplimentului pentru aproape orice". Efecte si surse naturale (190) La 6 ani e instructor de yoga: La 6 ani e instructor de yoga: "Nu mananc fast-food si nu am smartphone" (188) Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva (186) Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala (184) De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti (184) Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din  SUA si burse Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din SUA si burse (172) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. "In urmatorii cinci ani, vrem sa ajungem in 15 judete" (170)

Ultimele cautari

Barbati retinuti la Cluj dupa ce ar fi inscenat un accident intre un Lamborghini si un BMW pentru a obtine banii de la asiguratori | VIDEO

publicat 2024-10-22 17:45:23 (Libertatea)

Barbati retinuti la Cluj dupa ce ar fi inscenat un accident intre un Lamborghini si un BMW pentru a obtine banii de la asiguratori | VIDEO Trei persoane din judetul Cluj au fost retinute intr-un dosar de inselaciune, dupa ce ar fi planificat un accident rutier intre doua masini de lux cu scopul de a obtine sumele aferente de la asiguratori, relateaza news.ro. Anchetatorii s-au sesizat din oficiu dupa ce au vizionat imagini aparute in spatiul public in legatura cu un […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Michael Newman, starul serialului Baywatch, a murit dupa 18 ani de lupta cu Parkinsonul 
Presa greaca scrie ca Razvan Lucescu a intrat in vizorul politiei din Grecia, dupa ce si-ar fi scuipat un adversar
Rep. Moldova si Georgia trag un semnal de alarma pentru UE si lumea democratica: "Razboiul Rusiei nu se limiteaza doar la Ucraina"
Motivul pentru care Viviana Sposub a reuntat la televiziune. Ce se intampla intre ea si George Burcea. "Sunt incredibil de fericita"
FMI reduce prognoza de crestere economica a Romaniei la sub 2% si preconizeaza ca inflatia va stagna la peste 5% 
Zeci de candidati respinsi la examenul de admitere au dat in judecata Universitatea de Arhitectura Bucuresti si cer organizarea unui nou concurs
Bromania a recunoscut fara retineri ce se intampla in relatia cu iubita lui, Fabiola. "In casa la ora 22. Telefonul la verificat"
Studentii din Regie nu au apa calda de doua saptamani. 26 de camine sunt afectate
Rusia, condamnata din cauza legii "agentilor straini": "Are scop sa pedepseasca, nu sa asigure securitatea nationala"
Criptomonede de investit care au sustinut ascensiunea $BRETT
Vacanta pe care o planuiesc Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita dupa nunta. Unde au in plan sa mearga
Mircea Geoana critica dur lipsa de preventie pentru violenta domestica: "Legislatia trebuie inasprita si aplicata cu strictete" | VIDEO
Anamaria Prodan, cadou de 90.000 de euro pentru fiica ei, Sarah: "Cand ai copii atat de buni e o bucurie pentru un parinte sa-i recompenseze"
Hezbollah revendica atacul asupra casei lui Benjamin Netanyahu si respinge negocierile
Maria Popovici, primele declaratii despre comedia "Moartea in vacanta" in care joaca si ea: "Are un potential de umor negru exact pe gustul meu"