Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Horoscop 9 octombrie 2024. Capricornii ar fi bine sa retina ca perioada urmatoare ar putea fi ceva mai complicata in sfera sanatatii Horoscop 9 octombrie 2024. Capricornii ar fi bine sa retina ca perioada urmatoare ar putea fi ceva mai complicata in sfera sanatatii (358) Uraganul Milton, un avertisment al schimbarilor climatice? Uraganul Milton, un avertisment al schimbarilor climatice? (342) Restaurantele unde platesti doar 2 lei pe un snitel si 1 leu pe o supa. Se poate comanda si online Restaurantele unde platesti doar 2 lei pe un snitel si 1 leu pe o supa. Se poate comanda si online (294) Chimcomplex, cea mai mare companie industriala antreprenoriala, este in discutii pentru o potentiala achizitie a Azomures, principalul producator local de ingrasaminte pentru agricultura. Profit net de 35 mil. lei pentru Chimcomplex in S1/2024, minus 29%. Azomures a trecut pe pierdere de 76 mil. lei anul trecut Chimcomplex, cea mai mare companie industriala antreprenoriala, este in discutii pentru o potentiala achizitie a Azomures, principalul producator local de ingrasaminte pentru agricultura. Profit net de 35 mil. lei pentru Chimcomplex in S1/2024, minus 29%. Azomures a trecut pe pierdere de 76 mil. lei anul trecut (260) Dupa un an de Capitala Culturala Europeana, Timisoara inca nu resimte efectele. Gradul mediu de ocupare al hotelurilor a fost de minus 13% in prima parte a acestui an Dupa un an de Capitala Culturala Europeana, Timisoara inca nu resimte efectele. Gradul mediu de ocupare al hotelurilor a fost de minus 13% in prima parte a acestui an (248) Bursa scade abrupt marti dupa cea mai buna sedinta din septembrie 2023 incoace: indicele BET pierde 1,3%, tras in jos de actiunile Bancii Transilvania, Petrom, BRD Bursa scade abrupt marti dupa cea mai buna sedinta din septembrie 2023 incoace: indicele BET pierde 1,3%, tras in jos de actiunile Bancii Transilvania, Petrom, BRD (185) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Dragos Mesaros, Goldring: Companiile mari si cele din BET stau destul de bine din punctul de vedere al bugetelor. Unele au surprins placut in T2 ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Dragos Mesaros, Goldring: Companiile mari si cele din BET stau destul de bine din punctul de vedere al bugetelor. Unele au surprins placut in T2 (176) Muzeul National de Arta Timisoara, primul muzeu de arta din Romania finalist la Gala Muzeul National de Arta Timisoara, primul muzeu de arta din Romania finalist la Gala "Art Museum Awards 2024" (176) Disputa intre fizioterapeuti si medicii de recuperare medicala. Si unii si ceilalti spun ca afectati vor fi pacientii Disputa intre fizioterapeuti si medicii de recuperare medicala. Si unii si ceilalti spun ca afectati vor fi pacientii (165) Societatea civila si specialistii cer ca statul sa-si schimbe radical abordarea fata de patrimoniul cultural Societatea civila si specialistii cer ca statul sa-si schimbe radical abordarea fata de patrimoniul cultural (160)

Ultimele cautari

Bursele europene au inchis in scadere

publicat 2024-10-09 08:45:12 (Money.ro)

Bursele europene au inchis in scadere Bursele europene au inchis in scadere, dupa un inceput de saptamana fluctuant, investitorii reactionand la o incetinire a cresterii data de masurile de stimulare a economiei din China, transmite CNBC. Indicele paneuropean Stoxx 600 a incheiat in declin cu 0,54%, toate bursele majore si majoritatea sectoarelor tranzactionand in rosu. Actiunile companiilor din minerit au scazut […]Articolul Bursele europene au inchis in scadere apare prima data in Money.ro.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Money.ro:
Ciolacu spune ca isi da demisia, daca PNL iese de la guvernare
A concurat cu peste 100 de cai pana sa iasa dublu campion balcanic!
Top 5 cele mai scumpe cafele din lume
CHI Medical: Implantul hormonal, una dintre cele mai sigure metode de contraceptie, disponibil acum si in Romania
Superstarul Justin Timberlake confirmat la Electric Castle 2025. Biletele se vand doar pana maine
BNR a aprobat punerea in functie a noului CEO Intesa Sanpaolo Bank Romania
Politicile publice adecvate si democratizarea stiintei si a inovatiei, esentiale in reducerea riscurilor pe termen lung
Se poate calatori cu feribotul de la Istanbul la Burgas
Nicole Cherry isi castiga proprii bani de la 14 ani iar la majorat si-a luat propria casa. De la sacrificiile familiei la succesul de acum!
ANAF: Mai multi notari au cumparat masini pe care le-au folosit in scop personal, dar nu au dedus TVA
Claudiu Negrea, BNR: "In Romania, inca exista apetitul acesta de a ne imbogati peste noapte"
Simona Halep cere despagubiri de 10 milioane de dolari. Acuzatii tergiverseaza procedurile legale!
Cristina Neagu, din nou cea mai buna. Paradoxurile semicercului electoral
Lupta pe avere si partaj in familia lui Liviu Dragnea. S-a ajuns la instanta
Emma Raducanu s-a intors la Dacia /FOTO! A fost ambasadoare Porsche in Marea Britanie si conducea 911 Carrera GTS de 125.000 de euro