Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: "Au cel mai echilibrat lot din prima liga. Vom vedea ce se va intampla" + Ce a spus despre Gig Becali si Mihai Stoica (202) Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: "V-am spus doar ca am nevoie de timp si echipa va arata altfel" + Ce spune de sedinta cu Sucu (188) Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: "Este o generatie a compromisurilor" (182) Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul "suplimentului pentru aproape orice". Efecte si surse naturale (178) La 6 ani e instructor de yoga: La 6 ani e instructor de yoga: "Nu mananc fast-food si nu am smartphone" (177) Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva (174) De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti (172) Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala (170) Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din  SUA si burse Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din SUA si burse (161) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. "In urmatorii cinci ani, vrem sa ajungem in 15 judete" (160)

Ultimele cautari

Candidatura Dianei Sosoaca la alegerile parlamentare, din nou contestata in instanta. Cine vrea sa o scoata din cursa

publicat 2024-10-22 12:30:02 (Adevarul)

Candidatura Dianei Sosoaca la alegerile parlamentare, din nou contestata in instanta. Cine vrea sa o scoata din cursa Dupa eliminarea din cursa prezidentiala, Diana Sosoaca are emotii si in ceea ce priveste candidatura sa la Senat, fiind formulata o contestatie impotriva sa.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Oligarhul fugar Ilan Sor ameninta cu proteste in Moldova si va contesta rezultatul referendumului: "Il vom organiza corect"
Care sunt alimentele ce nu ingrasa. Gustarile perfecte pentru a fi consumate seara
Referendumul din Republica Moldova - o victorie la limita, decisa de cei care au optat pentru exit si ulterior pentru voice
Lider din clanul Corduneanu, scapat de inchisoare. Intelegerea intre Adi "Beleaua" si cumnata sa
Preparatul traditional pe care romanii vor putea sa-l cumpere la bordurile avioanelor
Proprietarul Mega Image angajeaza 250 de IT-isti pana la finalul anului viitor
Cadavrul
Motiv sau pretext? Concedieri la cea mai mare companie de audit din lume, prezenta si in Romania
Cele trei intrebari la care bucurestenii sunt chemati sa raspunda la referendum
Dezvaluirile unui comandant despre incursiunea in Rusia: "Am mers direct din Toretk in Kursk". Imagini de pe front cu asalturile ucrainene
Sondajul care arata o finala intre Ciolacu si Ciuca. Unde se claseaza George Simion
Un politist din Valcea este cercetat pentru activitati comerciale ilegale cu lemn si falsificarea datelor
Cand busola nu mai arata estul
Platforma Threads a inchis conturile celebrului student care urmarea zborurile private ale miliardarilor
Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apararii Nationale: "Trebuie sa fac diferenta intre brut si net ca habar nu am"