Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: "Au cel mai echilibrat lot din prima liga. Vom vedea ce se va intampla" + Ce a spus despre Gig Becali si Mihai Stoica (271) Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: "V-am spus doar ca am nevoie de timp si echipa va arata altfel" + Ce spune de sedinta cu Sucu (222) Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: "Este o generatie a compromisurilor" (202) Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul "suplimentului pentru aproape orice". Efecte si surse naturale (200) La 6 ani e instructor de yoga: La 6 ani e instructor de yoga: "Nu mananc fast-food si nu am smartphone" (197) Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva (197) De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti (193) Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala (192) Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din  SUA si burse Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din SUA si burse (182) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. "In urmatorii cinci ani, vrem sa ajungem in 15 judete" (178)

Ultimele cautari

Care ar fi fost rezultatele alegerilor din Republica Moldova fara interventia oligarhului fugar Ilan Sor

publicat 2024-10-22 21:45:13 (Puterea)

Care ar fi fost rezultatele alegerilor din Republica Moldova fara interventia oligarhului fugar Ilan Sor Sociologul Vasile Cantarji a analizat impactul coruptiei electorale asupra rezultatelor referendumului constitutional si alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, evidentiind o situatie alarmanta: intre 130.000 si 300.000 de voturi ar fi fost corupte cu bani proveniti din Federatia Rusa. Estimarile lui Cantarji plaseaza cifra votantilor "conectati la buton" la aproximativ 250.000, sugerand astfel ca aceste voturi […]The post Care ar fi fost rezultatele alegerilor din Republica Moldova fara interventia oligarhului fugar Ilan Sor appeared first on Puterea.ro.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Puterea:
Ultima fita "mortala": Rusia si terapia cu cosciuge
Ziua cand s-a dezlantuit "JUPITER"! Pe urmele milioanelor care nu au ajuns la stat
Aerul din Bucuresti, afectat de racirea vremii. Cele mai poluate zone din Capitala
FMI se asteapta ca Fed sa reduca dobanzile de inca doua ori in 2024
Datoria guvernamentala din UE in 2024 creste usor, cu state precum Grecia si Franta in topul indatorarii
FMI si-a revazut previziunile in scadere, cu privire la cresterea economica globala in 2025
Statele membre UE se vor recupera mai rapid dupa dezastrele climatice. Masuri noi luate de CE
Deputatul Scripnic a demisionat din AUR, alt deputat de Galati mutat la Buzau. Pe listele AUR Galati, un simpatizant al pro-rusului Dodon
Doua foste combinate ale magnatului Ioan Niculae sunt scoase din nou la vanzare
Scandalos: Gigi Becali i-a ordonat jucatorului Sut sa se intoarca la echipa in ziua in care isi va ingropa tatal
Iohannis a dat unda verde majorarii cotei de participare a Romaniei la FMI
Strategie devastatoare a ucrainenilor: rusii raman fara vodca!
Cel mai nou sondaj: Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, favoriti pentru turul doi al alegerilor parlamentare
DJ 101 Balotesti-Sitaru: Modernizare finalizata pentru o mobilitate mai buna in Ilfov
Noul mecanism de stabilire a nivelului salariului minim, adoptat de Camera Deputatilor