Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Care este mancarea preferata a lui Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef, indragostit de un preparat simplu, dar gustos

publicat 2024-10-03 18:15:03 (Click)

Care este mancarea preferata a lui Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef, indragostit de un preparat simplu, dar gustos Sorin Bontea, unul dintre cei mai renumiti bucatari romani, a dezvaluit care este mancarea sa preferata. Nimeni nu s-ar fi gandit ca juratul de la MasterChef, care ii incanta pe cei de acasa cu mancaruri care mai de care mai gustoase si mai sofisticate, prefera o mancare traditionala romaneasca.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Preturile uriase cu care se vand produsele romanesti intr-una dintre cele mai scumpe tari din Europa: "Uite ma, covrigi de Buzau"
Cine a fost, de fapt, marea iubire a Andreei Balan. Artista a fost la un pas sa se casatoreasca cu el
Testul auto la care au picat si soferii experimentati: care este ordinea de trecere in intersectie?
Printul William, scos din minti de Meghan Markle. Ce l-a deranjat profund la Ducesa de Sussex
3 zodii care vor lua o decizie importanta pana la sfarsitul lunii octombrie. Ei sunt nativii carora li se va schimba radical viata
De ce gradinarii priceputi pun furculite de plastic in pamant. Vei incerca numaidecat si tu
Noua trupa stil Divertis, in varianta feminina: "Nu facem umor cu limbaj de scularie si de camion". De ce poarta masca de porc, pe scena?
Cum s-au cunoscut, de fapt, Alexia Eram si Mario Fresh. Ce spuneau cei doi despre casatorie: "Ce fata nu se vede mireasa?"
Budinca de fidea, un desert delicios care se prepara in doar cateva minute. Toate gospodinele au aceste ingrediente in bucatarie
Dubla aniversare pentru Romanita Iovan! Ce loc luxos a ales de ziua ei si alaturi de cine a petrecut: "Bucuria este maxima si infinita pentru amandoi"
O statuie cu Trump gol, expusa in Las Vegas
Horoscop vineri, 4 octombrie. Persoane din trecut revin in viata Varsatorilor, Pestii pun piciorul in prag
Radu Valcan, pe patul de spital! Prezentatorul "Insula Iubirii" a cerut ajutorul medicilor: "Am o familie care nu trebuie sa sufere"
Gestul socant facut de Vlad Gherman: s-a tuns la zero in fata fanilor. Se pregateste sa ajunga pe mainile medicilor
Ce de dive s-au maritat anul acesta! Ce rochii au purtat miresele