Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Catalin Bordea si Nelu Cortea, despre rivalitatea dintre Selina si Oana Paraschiv de la Asia Express: "Oana are o «slaviciune» pentru Slav"

publicat 2024-10-02 11:00:09 (Libertatea)

Catalin Bordea si Nelu Cortea, despre rivalitatea dintre Selina si Oana Paraschiv de la Asia Express: Catalin Bordea si Nelu Cortea au comentat tensiunile de la Asia Express dintre Selina, iubita lui Victor Slav, si Oana Paraschiv. Contrele dintre cele doua sunt tot mai evidente in emisiunea de la Antena 1. Tensiunile dintre Selina, iubita lui Victor Slav, si Oana Paraschiv continua sa creasca la Asia Express, iar fanii emisiunii de […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Viata ca un joc de alba-neagra. Prezidentialele eclipseaza parlamentarele. E o realitate. Si o aberatie
Momentul in care rachetele trase de Hezbollah spre Israel au trecut pe langa un avion de pasageri | VIDEO
Nicolae Ciuca si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale: "Romania are nevoie de o viziune de dreapta"
Atac rusesc cu drone la granita cu Romania: imagini surprinse din Isaccea | VIDEO
Momentul cand generalul Hossein Salami, seful Corpului Garzii Revolutionare Iraniene, ordona atacarea Israelului cu rachete: "In numele razbunarii, dam unda verde"
Prin ce trece Laura Cosoi la doua luni dupa ce a devenit mama a patra oara: "Nu ma puteam ridica din pat". Si-a luat fiica pe platoul de filmare
Ovidiu Atanasiu, fondator AmSchool: "Am creat prima scoala din Romania care se adapteaza la nevoile elevilor prin educatie personalizata"
Dropie – curiozitati interesante despre aceasta pasare pe cale de disparitie
Imagini din Iran, unde mii de oameni au sarbatorit in strada atacul cu rachete asupra Israelului | VIDEO
Regretul pe care Chef Joseph Hadad il are legat de sotia sa: "A fost un soc foarte puternic". Si-a crescut singur copiii, dupa decesul mamei lor
Roman in lacrimi, cand a primit condamnarea de 13 ani dupa gratii, in Austria: "La varsta lui, pedeapsa este echivalenta cu inchisoarea pe viata"
Orasul care incepe, saptamana viitoare, montarea instalatiilor pentru Targul de Craciun: "Rezervati-va locuri din timp!"
Prepelita – curiozitati si lucruri uimitoare. Beneficii ale oualelor de prepelita
Nicoleta, o romanca din Anglia, invitata la BBC datorita unei prajituri: "M-au intrebat daca tortul meu Bruce chiar exista"
Plafonarea pretului la energie ar putea continua si dupa martie 2025. Romania, Bulgaria si Grecia au cerut la Bruxelles continuarea taxarii producatorilor – DOCUMENT