Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Caz ULUITOR in Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de roman U19 si l-au prezentat arbitrului ca jucator surdomut si analfabet! » "Romanii sunt niste jeguri!"

publicat 2024-09-25 18:30:11 (Gazeta Sporturilor)

Caz ULUITOR in Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de roman U19 si l-au prezentat arbitrului ca jucator surdomut si analfabet! » Formatia buzoiana Vointa Limpezis a pierdut cu 3-0 la "masa verde" meciul din prima etapa de L3 cu CSM Adjud dintr-un motiv halucinant: a introdus pe teren un jucator strain mai in varsta pe carnetul unui roman U19! Apoi, fotbalistul respectiv a refuzat sa se identifice cu ocazia contestatiei, sub motivul ca nu aude, nu vorbeste si nu stie sa scrie!Pe 31 august, chiar la debutul noii editii din L3, partida CSM Adjud - Vointa Limpezis s-a incheiat cu victoria la ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Mihaela Cambei, vicecampioana olimpica, si-a spus povestea la "Prietenii lui Ovidiu": "Merg machiata inclusiv la antrenamente, iar asta m-a ajutat!" + Fotbalistul preferat: "Imi place nebunia lui"
Capitanul celor de la RFS putea ajunge la FCSB: "E foarte bun, l-am urmarit"
Vassaras a analizat faza reclamata de Gigi Becali si Mihai Stoica in FCSB - Petrolul si a dat un verdict fara echivoc
Mihai Stoica, enervat de un expert de la TV: "Cine este? Lasati-ma cu el, spune niste bazaconii..."
Dinamo poate egala vineri un record vechi de pe vremea cand se lupta la titlu si visa la grupele Champions League
FCSB a efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu RFS, din Europa League
Elias Charalambous a analizat-o pe RFS si a tras concluzia: "Suntem favoriti doar datorita numelui"
FCSB are un program incarcat, dar Risto Radunovic nu e speriat inainte de FCSB - RFS: "Sunt increzator ca putem lega o serie de victorii"
Risto Radunovic, conferinta de presa inainte de FCSB - RFS: "Intalnim o echipa buna, cu calitate" + Ce spune de revenirea pe Arena Nationala
Europa League debuteaza astazi cu 9 meciuri » PAOK, Manchester United si alte doua adversare ale celor de la FCSB joaca de la ora 22:00
Elias Charalambous a analizat-o pe RFS si a tras concluzia: "Suntem favoriti doar datorita numelui"
Radu-Traian Ionescu joaca padel in SUA si dezvaluie secretele acestui sport: "Trebuie sa fugi catre pericol! Strategia e mai importanta decat in tenis"
Radu-Traian Ionescu, romanul care lucreaza in corporatie in Statele Unite: "Un sistem in care meritocratia primeaza! Financiar, nu-mi lipseste nimic"
Stabilit de 17 ani peste Ocean, Radu-Traian Ionescu dezvaluie cum l-a schimbat America: "Mi-am imbunatatit relatia cu Dumnezeu. Miami e unul dintre cele mai bune locuri de trait din lume, recomand croazierele!"
Risto Radunovic, inainte de primul meci din Europa League: "Asta este cheia succesului la clubul nostru"