Cele mai recente stiri

Evaziunea fiscala cu plata cash la livrare. ANAF a identificat mai multe persoane care au incasat peste 10 milioane lei din vanzarea de articole de pescuit, lenjerii de pat si produse cosmetice fara sa isi declare veniturile. In primele sapte luni ale acestui an, curierii au livrat  65 de milioane de colete cu plata ramburs in valoare totala de 18 miliarde de lei Evaziunea fiscala cu plata cash la livrare. ANAF a identificat mai multe persoane care au incasat peste 10 milioane lei din vanzarea de articole de pescuit, lenjerii de pat si produse cosmetice fara sa isi declare veniturile. In primele sapte luni ale acestui an, curierii au livrat 65 de milioane de colete cu plata ramburs in valoare totala de 18 miliarde de lei Shopping must - o lista scurta, dar cuprinzatoare, de lucruri pe care sa le punem in cosul de cumparaturi din online sau offline in aceasta toamna Shopping must - o lista scurta, dar cuprinzatoare, de lucruri pe care sa le punem in cosul de cumparaturi din online sau offline in aceasta toamna Cum a ajuns o tanara din Republica Moldova sa fie selectata intre chefii de top insarcinati cu creionarea meniului de la Olimpiada? Ea are in Franta un restaurant inclus in ghidurile Michelin si Gault & Millau Cum a ajuns o tanara din Republica Moldova sa fie selectata intre chefii de top insarcinati cu creionarea meniului de la Olimpiada? Ea are in Franta un restaurant inclus in ghidurile Michelin si Gault & Millau Cum se aliniaza universitatile la cerintele pietei muncii? ASE vrea sa pregateasca specialisti pentru agricultura de precizie, gata sa Cum se aliniaza universitatile la cerintele pietei muncii? ASE vrea sa pregateasca specialisti pentru agricultura de precizie, gata sa "dirijeze" robotii si utilajele din ferme. Razvan Bologa, profesor la ASE: "Tehnologiile exista pe piata, dar nu sunt folosite de fermierii romani din lipsa de specialisti" Desi se afla in scadere, piata AeRO de la Bursa de Valori Bucuresti inregistreaza anul acesta o medie zilnica a lichiditatii cu 40% peste cea din 2023 Ocazie de loc de munca in Romania. Salariu de 3000 de euro lunar, un singur post disponibil Ocazie de loc de munca in Romania. Salariu de 3000 de euro lunar, un singur post disponibil Premierul austriac Karl Nehammer este cel mai bine platit prim-ministru din UE Expozitie ecologista la Palatul Parlamentului: Copiii deseneaza despre reciclarea plasticului flexibil Expozitie ecologista la Palatul Parlamentului: Copiii deseneaza despre reciclarea plasticului flexibil "Daca Vestul isi inceteaza sprijinul, Vladimir Putin va cuceri Ucraina in 15 zile". Declaratii socante la cel mai inalt nivel Un an de la atacul Hamas. Joe Biden a aprins o lumanare la Casa Alba, ceremonii au loc in toata lumea

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

CCR a respins contestatiile formulate impotriva candidaturilor depuse de Marcel Ciolacu si Elena Lasconi

publicat 2024-10-07 18:30:03 (Antena3)

CCR a respins contestatiile formulate impotriva candidaturilor depuse de Marcel Ciolacu si Elena Lasconi Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, luni, contestatiile formulate impotriva candidaturilor depuse de Marcel Ciolacu si Elena Lasconi pentru functia de presedinte al Romaniei.Tot luni, judecatorii...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Antena3:
Csoma Botond: "Decizia CCR in cazul Sosoaca deschide Cutia Pandorei, electoratul trebuie sa decida"
Vot decisiv pentru Romania in Schengen, joi. Comisia Europeana va sustine tara noastra
Nu mai vad bine, nu mai au reflexe, dar se urca la volan. 200.000 de soferi romani au peste 70 de ani. "Masina se transforma in arma"
Nu mai vad bine, nu mai au reflexe, dar se urca la volan. 200.000 de soferi romani au peste 70 de ani. "Masina se transforma in arma"
Israel va lansa operatiuni militare pe coasta de sud a Libanului. Civilii sunt avertizati sa stea departe
Fermierii, nevoiti sa-si culeaga urgent recoltele. Incep lucrarile pentru constructia Autostrazii Sibiu-Fagaras: "Sunt nemultumit"
Fermierii, nevoiti sa-si culeaga urgent recoltele. Incep lucrarile pentru constructia Autostrazii Sibiu-Fagaras: "Sunt nemultumit"
Cand un asteroid masiv a lovit Pamantul acum 66 de milioane de ani si dinozaurii au disparut, furnicile au inceput sa cultive ciuperci
Marea Britanie a cedat un arhipelag dar fara "insula secreta". Suveranitatea in cea mai importanta posesiune britanica nu se negociaza
Romanii consuma fructe si legume din import pline de pesticide: "Pot produce si anumite forme de cancer"
Romanii consuma fructe si legume din import pline de pesticide: "Pot produce si anumite forme de cancer"
ANALIZA Cui foloseste, de fapt, scandalul Sosoaca. Klaus Iohannis, marele castigator?
Interviu exclusiv cu David Mencer, purtatorul de cuvant al lui Netanyahu: "Vom distruge Hamas. Nu va mai fi prezent niciodata in Gaza"
Interviu exclusiv cu David Mencer, purtatorul de cuvant al lui Netanyahu: "Vom distruge Hamas. Nu va mai fi prezent niciodata in Gaza"
Legea privind salariul minim, tot mai aproape de promulgare. Ce procent va avea din salariul mediu