Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Ce echipament va avea Dinamo in editia 2024-2025 » Primele detalii: "Trei culori"

publicat 2024-06-02 23:00:05 (Gazeta Sporturilor)

Ce echipament va avea Dinamo in editia 2024-2025 » Primele detalii: Dinamovistii vor prezenta la inceputul lunii viitoare tricourile pe care fotbalistii le vor purta in editia ce urmeaza. Conform informatiilor GSP, confirmate de oficialii clubului, vor fi trei randuri de echipament, rosu, alb si negru, uni, "care nu mai este modelul unei alte echipe".Dinamo a reusit sa se mentina in Liga 1 dupa dubla de la baraj cu Csikszereda (2-0, 0-0). Antrenorul Zeljko Kopic, 46 de ani, va continua cu "haita", au decis conducatorii clubului. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Lita Dumitru, mesaj pentru sefii Concordiei Chiajna: "Sa ramana acolo unde sunt, acolo le este locul"
Astrit Selmani, un car de nervi dupa al 6-lea gol marcat in 11 etape: "Pai te aperi!". Ce a zis despre FCSB
Ce-a patit sotia fotbalistului cand a ajuns in Botosani? "S-a dus la mall in Iasi, o suta de kilometri, si ne-a spus: «Mama, ce oras mare»!"
Secretele dezvoltarii masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercitiile ideale, cele mai mari greseli + alimentul-minune pentru muschi care costa doar doi lei
EXCLUSIV Doina Melinte: "N-am avut niciun model in sport, nu mi-am dorit sa ajung ca cineva! Doar mamica mea a fost un model pentru mine"
EXCLUSIV Fata Doinei Melinte are o relatie cu Denis Harut: "Ii mai dau si eu indicatii, nu de fotbal, de activitate si de viata sportiva"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Vreti sa ne dezvoltam? Sa investim in bazele sportive din Romania! Unele sunt si acum ca in anii '60!"
EXCLUSIV Doina Melinte si comunismul: "Am castigat 100.000 de dolari la New York. 30 la suta mi-au luat americanii si 30 la suta romanii"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Daca aveam conditiile sportivilor de astazi, altfel ar fi aratat si rezultatele mele din cariera"
EXCLUSIV Doina Melinte, despre haosul din sport: "La Bacau, de 12 ani exista un spatiu de refacere-recuperare pentru sportivi care nu este functional"
EXCLUSIV Doina Melinte: "In sportul de performanta nu este numai munca. Trebuie sa ai o concentrare psihica foarte bine definita"
La feminin cu DOINA MELINTE: "O sa spun adevarul! N-am avut niciun model de viata!" (ep 14)
Imagine incredibila surprinsa la meciul cu Dinamo » Ce apare pe legitimatia lui Liviu Ciobotariu
Health Talks. Stelian Salageanu: Cum sa slabim sanatos fara sa pierdem prea multa masa musculara (Episodul 13)
Nicoale Dica a "erupt" la adresa omului cu banii de la FC Arges: "Domnu' milionar, ia CV-ul sa vezi ce a facut Dica si ce au facut alti antrenori pe care ii aduci"