Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 (228) Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic (220) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? (212) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? (206) Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. "Brexit este un dezastru monumental" (205) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) (204) Ceasurile smart nu mai sunt purtate doar ca sa aflam ora. Ce stiu sa faca Pixel Watch 3, Apple Watch 10, Garmin Fenix 8 Ceasurile smart nu mai sunt purtate doar ca sa aflam ora. Ce stiu sa faca Pixel Watch 3, Apple Watch 10, Garmin Fenix 8 (204) Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa (197) Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: "Sa-i lasam pe pacienti sa-si traiasca cu demnitate boala" (192) Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate (184)

Ultimele cautari

Ce trebuie sa faci cu bulbii florilor din gradina in luna octombrie, pentru a nu ingheta. Trucul stiut doar de gradinarii cu experienta

publicat 2024-09-30 15:15:10 (Click)

Ce trebuie sa faci cu bulbii florilor din gradina in luna octombrie, pentru a nu ingheta. Trucul stiut doar de gradinarii cu experienta Gradinarii iscusiti deja se pregatesc pentru venirea iernii, a inghetului, si au grija sa protejeze plantele in acea perioada rece. Ce fac acestia cu bulbii florilor in luna octombrie, pentru a nu ingheta, aflati din randurile de mai jos.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
TOP 5 destinatii de poveste aflate la doar cativa kilometri de Bucuresti
Acoperamantul Maicii Domnului, 1 octombrie. Ce nu ai voie sa faci, sub nicio forma, in aceasta zi sfanta
Poftiti in barul lui James Bond! Este unic in lume
Cum se simte Andreea Popescu dupa abdominoplastie! Se mira si ea cat e de slaba acum! Ce interventie e musai sa isi mai faca acum!
Romanii si-au scos de la naftalina cojoacele "alendelon" si le vand pe bani frumosi: "Moda a revenit brusc, dupa decesul actorului". Cat costa un cojoc second hand?
Schimbare de macaz la FCU Craiova: Croitoru, out. Cine e favorit sa-i urmeze
Printesa Theodora a Greciei s-a maritat cu un avocat! Imagini inedite de la nunta
S-a aflat marele secret al Corneliei, cea mai batrana dansatoare de manele. Poarta mese sau este parul ei natural?
13 vinuri rosii perfecte pentru toamna, recomandate de 12 barbati si o femeie experti
Cine este Alex, marele castigator al emisiunii The Floor. Reactia fabuloasa a lui Dan Negru, cand l-a anuntat ca pleaca acasa cu 50.000 de lei
Simona Halep revine pe teren: cand si cu cine va juca romanca
Vedetele au luat cu asalt Parisul! Ce au facut Catalin Botezatu, Daniel Buzdugan si Andreea Esca weekendul care a trecut in Orasul Indragostitilor!
Modalitati de reducere a cheltuielilor de intretinere
Adevarul despre "Ashley": Nu exista! Expert: Meteorologia, risc major sa fie decredibilizata
Cel mai scump cavou din Romania. Arata incredibil si apartine unui afacerist cunoscut: "A costat in jur de 100.000 de euro"