Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Cel mai ciudat transfer al verii in Romania » Fotbalistul prezentat oficial de doua ori in decurs de un an de acelasi club, fara sa fi jucat vreun meci!

publicat 2024-07-05 17:30:10 (Gazeta Sporturilor)

Cel mai ciudat transfer al verii in Romania » Fotbalistul prezentat oficial de doua ori in decurs de un an de acelasi club, fara sa fi jucat vreun meci! Moses Abbey (21 de ani), mijlocasul ofensiv care a semnat cu FCU Craiova inca din mai 2023, dar care nu a putut sa joace de atunci niciun meci pentru olteni din cauza ca n-a obtinut viza, e asteptat in urmatoarele zile in Romania.FCU Craiova a ajuns la un acord cu Moses Abbey inca din luna mai a anului trecut, la finele sezonului 2022-2023, cand echipa se pregatea de noul sezon din Superliga. Acum, ghanezul vine sa se alature lotului pentru Liga 2. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Decizie importanta luata de Simona Halep! Anuntul oficial: "O mare bucurie"
Decizie surprinzatoare luata de Spania inainte de semifinala cu Franta!
Apelul tulburator facut de Vitali Klitschko, dupa ce rusii au bombardat spitale de copii din Ucraina: "Cine suntem noi daca permitem asa ceva?"
Probleme mari pentru Dinamo! Descoperita pe un post-cheie dupa ce a trimis un jucator in Liga 2
Elina Svitolina, discurs in lacrimi la Wimbledon, dupa atacul horror al rusilor din aceasta dimineata: "A fost o zi foarte grea pentru ucraineni"
Apelul tulburator facut de Vitali Klitschko, dupa ce rusii au bombardat spitale de copii din Ucraina: "Cine suntem noi daca permitem asa ceva?"
Elina Svitolina, discurs emotionant in aplauzele publicului de la Wimbledon
Anna Kalinskaya, abandon in lacrimi » Elena Rybakina merge in sferturile de la Wimbledon
Politia peruana aresteaza un fan Real Madrid
Mutare neasteptata pe axa FCSB - Farul » Fotbalistul campioanei a luat decizia dupa criticile lui Gigi Becali
De ce UEFA nu l-a suspendat pe Mbappe?
Cine va fi desemnat cel mai bun jucator de la Euro 2024? Favoritul detasat + Yamal, pustiul care a scris istorie, e pe locul 2!
Philip Otele a plecat de la CFR Cluj! "Feroviarii" au anuntat cine l-a cumparat pe nigerian
Premiera la Jocurile Olimpice! E prima femeie care reprezinta Romania in aceasta proba, in toata istoria: "Trebuie sa-ti propui ceva realizabil"
Cine-l sustine pe Alexander Zverev la Wimbledon: actrita, model si prezentatoare TV