Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

CFR Cluj, transfer de marca! Dan Petrescu l-a adus pe fostul capitan de la Farul

publicat 2024-06-07 12:45:12 (Gazeta Sporturilor)

CFR Cluj, transfer de marca! Dan Petrescu l-a adus pe fostul capitan de la Farul CFR Cluj a anuntat un nou transfer in aceasta vara. Este vorba despre Andrei Artean (30 de ani), mijlocas care a evoluat ultima oara la Apollon, formatie din Cipru.Artean a evoluat in Romania ultima data pentru Farul Constanta, sub comanda lui Gheorghe Hagi. A fost vandut la Apollon in iarna pentru 50.000 de euro, insa a revenit in tara pentru a se lupta la titlu cu Dan Petrescu. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
In cautarea spionului din vestiar, Luciano Spalletti a sunat un ziarist la ora 2 noaptea! Ce motiv a invocat selectionerul Italiei si cum s-a terminat polemica
Cariera Ralucai Olaru in zece imagini inedite » Romanca si-a anuntat retragerea din tenis
Cum iti poate imbunatati smartwatch-ul performantele sportive
"Asa ceva n-a existat niciodata, la nicio generatie!" » Legenda Stelei stie detaliul care i-a transformat pe "tricolori": "De aici vin toate"
Dinamo si-a adus mijlocas din Liga 2! A 7-a mutare a verii pentru "caini"
Brazilianul Ronaldo schimba sportul: "Fotbalul de astazi a devenit mult prea plictisitor. Nu mai rezist sa vad un meci intreg, prefer sa ma uit cinci ore la tenis!"
Meciul zilei » Elvetia - Italia in optimele Euro 2024
Meciul zilei » Germania - Danemarca in optimele Euro 2024
Meciul zilei » Anglia - Slovacia in optimele Euro 2024
Meciul zilei » Spania - Georgia in optimele Euro 2024
Cota nebuna » Elvetia - Italia
Capitanul Van Dijk, ridiculizat la televiziunea de stat: "Si matusa mea ar putea organiza mai bine apararea Olandei! Peste zece ani nimeni nu-si va aminti de Virgil"
Ioan Hora a semnat cu o echipa de traditie! Primele declaratii ale fostului golgeter din prima liga: "Am zis ca nu ma las de fotbal pana nu joc si aici"
"Sa ma ierte ca spun asta" » Ladislau Boloni, verdict transant despre prestatia lui Ianis Hagi la EURO 2024: "Chiar daca e baiatul lui Gica..."
Taxi drift la cea de-a doua editie DROPDOWN, pe 29 si 30 iunie, la Romexpo