Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Horoscop octombrie 2024. Schimbari dramatice, decizii importante, sanse unice si noroc la bani pentru doua zodii Horoscop octombrie 2024. Schimbari dramatice, decizii importante, sanse unice si noroc la bani pentru doua zodii (167) Rezultate Loto azi, 29 septembrie 2024. Numerele castigatoare duminica la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus Rezultate Loto azi, 29 septembrie 2024. Numerele castigatoare duminica la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus (155) Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic (149) Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. "Brexit este un dezastru monumental" (148) Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 (148) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? (144) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) (142) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? (142) Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa (131) Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate (130)

Ultimele cautari

Cinci semne ascunse care iti arata ca iti lipsesc nutrientii esentiali. Cum sa-ti imbunatatesti sanatatea

publicat 2024-09-30 04:15:01 (Adevarul)

Cinci semne ascunse care iti arata ca iti lipsesc nutrientii esentiali. Cum sa-ti imbunatatesti sanatatea Chiar daca crezi ca ai o dieta sanatoasa, lipsa vitaminelor si mineralelor esentiale poate avea consecinte negative. Iata ce poti face pentru a remedia situatia.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Ce cauta Ungaria in Africa? (II) Cum se vede Ungaria pe sine. Are Viktor Orban o "Mare Strategie"?
Jannik Sinner nu scapa. Liderul mondial tremura dupa ultima actiune a Agentiei Mondiale Antidoping
Batalia invizibila din Orientul Mijlociu, explicata de un analist roman: "Desi lovita, Hezbollah castiga in continuare razboiul mediatic"
Cod galben de ploi in mai multe zone ale tarii pana pe 1 octombrie. Regiunile in care iarna vine mai repede
Mii de oameni au fost evacuati din cauza inundatiilor. Zeci de copaci, doborati de vant
Avertismentul unui specialist HR: "Urmeaza un val de concedieri". Ce trebuie sa faca angajatii pentru a nu fi victimele abuzurilor
Batalia de la Irpin a salvat Ucraina. Prezenta de spirit a unui om de afaceri a fost decisiva
O concurenta de 80 de ani a ajuns in finala Miss Univers. Cine este Choi Soon-hwa
INTERVIU Dr. Elena Nechifor, medic primar chirurgie cardiovasculara: "Stresul si supararea sunt factori majori de risc"
Experiment. Adevarul socant despre conserve: care iti protejeaza sanatatea si care te pot imbolnavi
Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa
FCSB, victorie cu "victima" perfecta. Campioana scapa de rusinea locurilor retrogradabile
Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: "Sa-i lasam pe pacienti sa-si traiasca cu demnitate boala"
Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic
30 septembrie: Mihai Constantin si Monica Bellucci implinesc 60 de ani