Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: "V-am spus doar ca am nevoie de timp si echipa va arata altfel" + Ce spune de sedinta cu Sucu (172) Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: "Este o generatie a compromisurilor" (171) Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: "Au cel mai echilibrat lot din prima liga. Vom vedea ce se va intampla" + Ce a spus despre Gig Becali si Mihai Stoica (169) La 6 ani e instructor de yoga: La 6 ani e instructor de yoga: "Nu mananc fast-food si nu am smartphone" (166) Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul "suplimentului pentru aproape orice". Efecte si surse naturale (165) De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti (160) Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala (158) Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva (157) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. "In urmatorii cinci ani, vrem sa ajungem in 15 judete" (151) Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din  SUA si burse Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din SUA si burse (148)

Ultimele cautari

Cum a incercat un individ sa intre intr-un apartament de pe Calea Victoriei cu o "cheie mincinoasa"

publicat 2024-10-22 09:00:02 (Adevarul)

Cum a incercat un individ sa intre intr-un apartament de pe Calea Victoriei cu o Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigatii Criminale - Sector 1 au pus, marti, in executare un mandat de perchezitie domiciliara, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de tentativa la furt calificat.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
SUA: Rusia a lucrat activ pentru a submina alegerile si integrarea europeana a Rep. Moldova. Rusia nu a reusit
Andronache si Casuneanu sunt noii campioni ai sezonului 2024 in Super Rally
Musk a inmanat primele cecuri de un milion de dolari. Cine sunt castigatorii
Un retailer de moda de lux a intrat in faliment. Victoria Beckham si Tom Ford, printre creditori
Philip Morris Romania Pparticipa la initiativa globala IQOS Together X , de la Tokyo
Mircea Geoana: Voi sustine, prin toate mijloacele, traseul european al Republicii Moldova
Britney Spears anunta ca s-a casatorit cu ea insasi: "Poate parea stupid"
Lista actualizata a medicamentelor care te lasa fara permis. Substantele care dau rezultat pozitiv la testul antidrog
Dronele ucrainene au luat la tinta fabricile de alcool din Rusia. Explozie la o uzina strategica unde se produce etanol
ADEVARUL LIVE, de la ora 12.00, Mircea Geoana - candidat independent la alegerile prezidentiale
Apple Intelligence: Asistentul tau personal, alimentat de AI, soseste cu iOS 18.1
Ce dieta are Monica Anghel: "Asta poti manca oricand, fara probleme"
Peste 260 de perchezitii in toata tara in cadrul operatiunii "Jupiter". Ce infractiuni sunt vizate
Oana Roman, injurata de un livrator de mancare, in fata casei. "Daca sunteti femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandati nimic seara"
Schema prin care administratorul unui salon de evenimente din Capitala a incercat sa scape de asociatul sau pentru a ramane cu banii firmei