Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 (201) Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic (193) Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. "Brexit este un dezastru monumental" (187) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? (187) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? (184) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) (177) Ceasurile smart nu mai sunt purtate doar ca sa aflam ora. Ce stiu sa faca Pixel Watch 3, Apple Watch 10, Garmin Fenix 8 Ceasurile smart nu mai sunt purtate doar ca sa aflam ora. Ce stiu sa faca Pixel Watch 3, Apple Watch 10, Garmin Fenix 8 (173) Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa (170) Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate (163) Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: "Sa-i lasam pe pacienti sa-si traiasca cu demnitate boala" (161)

Ultimele cautari

Cum sa iti schimbi viata intr-o singura zi, explica medicul cardiolog dr. Calin Iulian

publicat 2024-09-30 11:00:01 (Adevarul)

Cum sa iti schimbi viata intr-o singura zi, explica medicul cardiolog dr. Calin Iulian La Adevarul Live, medicul primar cardiolog, dr. Calin Iulian, supraspecializat in chirurugie interventionala spune cum si ce putem face pentru inima noastra, pentru a fi cat mai mult timp sanatoasa.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Razboiul, singurul lucru care tine economia Rusiei pe linia de plutire
Chatbotul RARes, lansat de Registrul Auto Roman pentru ca publicul sa acceseze mai usor informatii tehnice
Lewis Hamilton, dezvaluire teribila: drama care i-a marcat viata inca din copilarie
Mesajele contradictorii legate de ciclonul care nu a fost l-au derutat pe jurnalistul Vlad Petreanu. "Meteorologia a murit"
Tragedie bizara: Andrea Capone, fost fotbalist la Cagliari, gasit mort intr-un hotel
Jaqueline Cristian, capat de drum, la Beijing: romanca, batuta de o fosta finalista la French Open
Un barbat din Bucuresti a fost arestat dupa ce l-a injunghiat mortal pe un altul. Criminalul a sunat singur la politie
David Popovici, gest admirabil: isi doneaza echipamentul olimpic pentru o cauza umanitara
Ce beneficii au angajatii din supermarketuri: Penny ofera 3 salarii la iesirea la pensie
Acoperamantul Maicii Domnului. Traditii si obiceiuri. Ce rugaciune se spune maine
"Cine l-a tradat pe Nasrallah?" Libanezii arata cu degetul spre Iran
Care sunt cele cinci provocari ale noului sef al NATO. Olandezul Mark Rutte este un critic puternic al lui Putin
Mesajul lui Putin de Ziua Reunificarii: "Toate obiectivele stabilite vor fi atinse"
Lidera extremei dreapta franceze, Marine Le Pen, judecata la Paris pentru presupusa utilizare abuziva a fondurilor UE
Noua serie IQOS ILUMA i Prime se lanseaza in Romania 10 ani de IQOS in lume. Spunem NU arderii si construim un viitor fara fum!