Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Din Game of Thrones, pe podium la Jocurile Olimpice! » Poveste fascinanta: tara lui nu mai cucerise vreun aur in aceasta competitie

publicat 2024-07-31 19:45:06 (Gazeta Sporturilor)

Din Game of Thrones, pe podium la Jocurile Olimpice! » Poveste fascinanta: tara lui nu mai cucerise vreun aur in aceasta competitie Inotatorul irlandez Daniel Wiffen (23 de ani), castigatorul aurului in proba de 800 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris, a avut o aparitie episodica in serialul Game of Thrones.Finala probei de 800 metri liber a avut o desfasurare palpitanta. Irlandezul Daniel Wiffen, americanul Bobby Finke si italianul Gregorio Paltrinieri au fost despartiti doar de 1,19 secunde. Daniel Wiffen, campion olimpic la 800 metri liberPaltrinieri a dat primul atac. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
EXCLUSIV Doina Melinte: "N-am avut niciun model in sport, nu mi-am dorit sa ajung ca cineva! Doar mamica mea a fost un model pentru mine"
EXCLUSIV Fata Doinei Melinte are o relatie cu Denis Harut: "Ii mai dau si eu indicatii, nu de fotbal, de activitate si de viata sportiva"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Vreti sa ne dezvoltam? Sa investim in bazele sportive din Romania! Unele sunt si acum ca in anii '60!"
EXCLUSIV Doina Melinte si comunismul: "Am castigat 100.000 de dolari la New York. 30 la suta mi-au luat americanii si 30 la suta romanii"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Daca aveam conditiile sportivilor de astazi, altfel ar fi aratat si rezultatele mele din cariera"
EXCLUSIV Doina Melinte, despre haosul din sport: "La Bacau, de 12 ani exista un spatiu de refacere-recuperare pentru sportivi care nu este functional"
EXCLUSIV Doina Melinte: "In sportul de performanta nu este numai munca. Trebuie sa ai o concentrare psihica foarte bine definita"
La feminin cu DOINA MELINTE: "O sa spun adevarul! N-am avut niciun model de viata!" (ep 14)
Imagine incredibila surprinsa la meciul cu Dinamo » Ce apare pe legitimatia lui Liviu Ciobotariu
Health Talks. Stelian Salageanu: Cum sa slabim sanatos fara sa pierdem prea multa masa musculara (Episodul 13)
Nicoale Dica a "erupt" la adresa omului cu banii de la FC Arges: "Domnu' milionar, ia CV-ul sa vezi ce a facut Dica si ce au facut alti antrenori pe care ii aduci"
"Asta-i nu-i sanatos la cap!" » Valeriu Iftime a intrat in vestiar dupa meciul cu Dinamo: "Maine va platesc salariile!"
EXCLUSIV Valeriu Iftime a dezvaluit salariul maxim al unui jucator la Botosani: "Zece mii de euro pe luna, cazare si transport"
Elias Charalambous, a prefatat meciul Sepsi de la Sfantu Gheorghe: "O echipa dificila pe teren propriu ce pune mult suflet"
A fost declansata ancheta, dupa ce un scaun a fost la un pas sa il loveasca pe arbitrul asistent in Dinamo - Botosani