Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Dinamo, in cautare de personal! "Cainii" recruteaza pe o platforma de job-uri

publicat 2024-09-25 16:45:07 (Gazeta Sporturilor)

Dinamo, in cautare de personal! Dinamo Bucuresti are nevoie de un ofiter de presa. "Cainii" au ramas descoperiti pe acel post din organigrama clubului dupa plecarea lui Ionel Culina, cel care a lucrat in club mai bine de 20 de ani. In acest sens, Dinamo "testeaza" piata si a decis sa scoata postul la concurs.Ionel Culina a plecat de la Dinamo la mijlocul lunii iulie. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Caz ULUITOR in Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de roman U19 si l-au prezentat arbitrului ca jucator surdomut si analfabet! » "Romanii sunt niste jeguri!"
FCSB a efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu RFS, din Europa League
Elias Charalambous a analizat-o pe RFS si a tras concluzia: "Suntem favoriti doar datorita numelui"
FCSB are un program incarcat, dar Risto Radunovic nu e speriat inainte de FCSB - RFS: "Sunt increzator ca putem lega o serie de victorii"
Risto Radunovic, conferinta de presa inainte de FCSB - RFS: "Intalnim o echipa buna, cu calitate" + Ce spune de revenirea pe Arena Nationala
Europa League debuteaza astazi cu 9 meciuri » PAOK, Manchester United si alte doua adversare ale celor de la FCSB joaca de la ora 22:00
Elias Charalambous a analizat-o pe RFS si a tras concluzia: "Suntem favoriti doar datorita numelui"
Radu-Traian Ionescu joaca padel in SUA si dezvaluie secretele acestui sport: "Trebuie sa fugi catre pericol! Strategia e mai importanta decat in tenis"
Radu-Traian Ionescu, romanul care lucreaza in corporatie in Statele Unite: "Un sistem in care meritocratia primeaza! Financiar, nu-mi lipseste nimic"
Stabilit de 17 ani peste Ocean, Radu-Traian Ionescu dezvaluie cum l-a schimbat America: "Mi-am imbunatatit relatia cu Dumnezeu. Miami e unul dintre cele mai bune locuri de trait din lume, recomand croazierele!"
Risto Radunovic, inainte de primul meci din Europa League: "Asta este cheia succesului la clubul nostru"
Unirea Ungheni - Corvinul Hunedoara, restanta din etapa 2 a Ligii 2 » Echipele de start
Familia lui Michael Schumacher, santajata de trei barbati » Suma incredibila solicitata de indivizii arestati
Situatie fara precedent in sportul european » Nu vor sa joace impotriva echipei din Israel, dar asta ar aduce falimentul clubului: "Boicot! Nu suntem de acord cu ce fac"
Probleme mari la RFS inaintea meciului cu FCSB » CEO-ul letonilor a facut anuntul: "Sunt pierderi foarte dureroase!"