Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Dupa ce sarbii au amenintat cu retragerea de la Euro, ies la iveala noi imagini reprobabile » Jucatorul dorit de Rapid a dat tonul scandarilor

publicat 2024-06-20 21:15:13 (Gazeta Sporturilor)

Dupa ce sarbii au amenintat cu retragerea de la Euro, ies la iveala noi imagini reprobabile » Jucatorul dorit de Rapid a dat tonul scandarilor Suporterii albanezi au fost martorii mai multor scene reprobabile in timpul si dupa partida dintre Albania si Croatia de ieri, terminata la egalitate, 2-2. Imediat dupa ultimul fluier al centralului, Mirlind Daku, atacantul lui Rubin Kazan, a scandat impotriva macedonenilor si a sarbilor: "qifsha Makedonen and qifsha Shkije" (in traducere libera: "sa-i f**em pe macedoneni si pe sarbi"). ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Atac devastator la selectionerul Ronald Koeman: "Este stupid si jenant, dar tot ar trebui sa mearga in genunchi in fata echipei Portugaliei pentru a-si cere umil scuze!"
Editorialul fostului international olandez face valuri: "As fi preferat sa jucam impotriva Angliei, are o echipa mai mica decat Romania"
Clip viral cu fanii romani la Frankfurt » Vizionat de jumatate de milion de persoane
Fail! Lui Marcel Ciolacu nu i-a iesit pronosticul, apoi si-a dojenit favoritul de la nationala: "Asteptam mai mult de la el"
Claudiu Niculescu si Dan Alexa, amintiri memorabile de la meciurile nationalei: "Ne-am urcat pe tren. M-am aruncat in strand"
Fotbalul spectacol continua la Copa America
Cum sa iti faci terasa mai confortabila pentru seri memorabile
"Am chef sa deranjez moderatorul!" » Ladislau Boloni, opinie nepopulara despre calificarea Romaniei: "Pana la urma cine a castigat? Care victorie?!"
"Insane!" » Bianca Andreescu, virala la meciul Romaniei » "Ultras" Bibi a facut spectacol in tribune, la meciul "tricolorilor" cu Slovacia
Bianca Andreescu, spectacol in tribune la Romania - Slovacia
Mihai Stoichita a laudat la GSP Live prestatia lui Ianis Hagi din Romania - Slovacia: "A facut diferenta" + Ce zice de suspendarea lui Bancu
Mihai Stoichita crede ca e bine ca Romania nu va intalni Belgia in "optimi": "Paradoxal, mi se pare mai buna decat Olanda. A castigat bronzul la mondialul din 2018"
Spectacolul abia acum incepe la Campionatul European. Optimile sunt AICI
Mihai Stoichita a prefatat la GSP Live duelul cu Olanda din "optimile" EURO 2024: "Am incredere ca putem avea o sansa cu ei. Mai greu era cu Franta, Spania, Belgia"
Cristi Bobar, presedintele de la CSM Resita, anunta: "Avem drept de promovare din sezonul viitor"