Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Echipa "viciere de rezultat" si campioana la vorbe

publicat 2024-09-24 10:30:09 (Gazeta Sporturilor)

Echipa S-a incheiat etapa #10 din Superliga, una in care doar doua echipe au castigat. Sase partide s-au terminat la egalitate. Campionatul e echilibrat, e bine pentru suspans, dar problema e alta. Mai exact, primul esalon e echilibrat pentru ca aproape toate echipele sunt slabe. U Cluj e singura exceptie. Nivelul competitiei e in scadere fata de sezonul trecut, desi, paradoxal, Liga 1 trimite o echipa in Europa League in acest sezon. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
EXCLUSIV Doina Melinte: "N-am avut niciun model in sport, nu mi-am dorit sa ajung ca cineva! Doar mamica mea a fost un model pentru mine"
EXCLUSIV Fata Doinei Melinte are o relatie cu Denis Harut: "Ii mai dau si eu indicatii, nu de fotbal, de activitate si de viata sportiva"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Vreti sa ne dezvoltam? Sa investim in bazele sportive din Romania! Unele sunt si acum ca in anii '60!"
EXCLUSIV Doina Melinte si comunismul: "Am castigat 100.000 de dolari la New York. 30 la suta mi-au luat americanii si 30 la suta romanii"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Daca aveam conditiile sportivilor de astazi, altfel ar fi aratat si rezultatele mele din cariera"
EXCLUSIV Doina Melinte, despre haosul din sport: "La Bacau, de 12 ani exista un spatiu de refacere-recuperare pentru sportivi care nu este functional"
EXCLUSIV Doina Melinte: "In sportul de performanta nu este numai munca. Trebuie sa ai o concentrare psihica foarte bine definita"
La feminin cu DOINA MELINTE: "O sa spun adevarul! N-am avut niciun model de viata!" (ep 14)
Imagine incredibila surprinsa la meciul cu Dinamo » Ce apare pe legitimatia lui Liviu Ciobotariu
Health Talks. Stelian Salageanu: Cum sa slabim sanatos fara sa pierdem prea multa masa musculara (Episodul 13)
Nicoale Dica a "erupt" la adresa omului cu banii de la FC Arges: "Domnu' milionar, ia CV-ul sa vezi ce a facut Dica si ce au facut alti antrenori pe care ii aduci"
"Asta-i nu-i sanatos la cap!" » Valeriu Iftime a intrat in vestiar dupa meciul cu Dinamo: "Maine va platesc salariile!"
EXCLUSIV Valeriu Iftime a dezvaluit salariul maxim al unui jucator la Botosani: "Zece mii de euro pe luna, cazare si transport"
Elias Charalambous, a prefatat meciul Sepsi de la Sfantu Gheorghe: "O echipa dificila pe teren propriu ce pune mult suflet"
A fost declansata ancheta, dupa ce un scaun a fost la un pas sa il loveasca pe arbitrul asistent in Dinamo - Botosani