Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Ela Craciun, la prima escapada romantica cu sotul, dupa mai bine de un an de zile: "N-am mai fost la Budapesta de la 18 ani"

publicat 2024-10-03 12:00:04 (Click)

Ela Craciun, la prima escapada romantica cu sotul, dupa mai bine de un an de zile: Ela Craciun si sotul ei, vacanta in doi la Budapesta.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Actrita din Romania obligata de catre sotii Ceausescu sa renunte la actorie: "N-a mai dormit decat cu medicamente...eu nu pot sa fiu criminal cu omul pe care il iubesc"
Ce pot face romanii cu voucherele de vacanta care sunt aproape de expirare. Unde le pot folosi, de fapt
Fabrica gigant din Romania care a ajuns o ruina. Era printre cele mai mari din tara, producea la foc continuu pentru export, iar mii de persoane lucrau aici
Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a fost sau nu inselata? Artista a spus adevarul, cu lacrimi in ochi: "Suntem doua persoane care..."
Adevarat fata a vedetelor. Cum se comporta in realitate, cand se inchid camerele de filmat: "Betiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toti"
A fost un geniu in literatura, dar a murit int-un ospiciu. Poetul genial a murit sarac, iar ramasitele sale au ajuns in podul unei biserici
Georgica Cornu, lovit dur de soarta in plin scandal cu Marina Almasan! I-a murit si fratele! Ce zice despre fosta iubita? "Nu mai vreau sa..."
Trucul gospodinelor adevarate. Cum se curata corect masina de spalat pentru a scapa de bacterii si mirosuri neplacute. Cat de des trebuie repetat procesul
Serialul abia lansat pe Netflix, cu doar 9 episoade, care a facut ocolul planetei. E productia momentului, a rupt topurile si e un real succes
Unde se afla muntele in forma de piramida din Romania. De aici s-au extras tone de aur
Topeste 5 kilograme in numai trei zile. Secretul: dieta cu iaurt si cartofi
Ce asteptari are Sorin Mitrea ex Ro-Mania de la MasterChef: "Nu m-a surprins faptul ca Chef Bontea mi-a oferit sortul"
Ce mananca reputatul neurolog Constantin Dulcan, dimineata, la pranz si seara: "Are vitamine si e de 10 ori mai sanatos"
Ce sfat pretios i-a dat Stefan Banica fiului sau, Radu Stefan: "Tata mi-a spus sa..."
Ce a patit o femeie dupa 20 de ani de la o operatie