Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Eugen Tomac, despre scandalul provocat de Diana Sosoaca in PE:"Este fara precedent si a adus prejudicii uriase Romaniei"

publicat 2024-07-18 20:00:08 (Libertatea)

Eugen Tomac, despre scandalul provocat de Diana Sosoaca in PE: Europarlamentarul Aliantei Dreapta Unita, Eugen Tomac, a declarat joi despre scandalul facut de Diana Sosoaca la dezbaterea privind alegerea presedintelui Comisiei Europene, ca niciodata, de cand exista Parlamentul European, nimeni, indiferent din ce tara provine si cat de radical discurs ar avea, nu a dus atat de jos comportamentul intr-o dezbatere, relateaza News.ro. El a […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Mesajul Andreei Esca pentru Alexia Eram, care a implinit 24 de ani: "Daca nu erai fata mea, mi-as fi dorit sa-mi fii prietena, sora, colega, angajata"
Furtunile din judetul Constanta au facut prapad in gospodarii. "M-a distrus de tot. Sunt vai de capul meu"
Marius Chivu, scriitor, despre readaptarea de la sat la oras: "Dupa trei ani de prospetime si de zgomote ale naturii, suport cu greu traficul, noxele si agresivitatea stradala"
Afacerea lui Cornel Luchian de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupa sotul Iustinei, care va deveni in curand tata pentru a patra oara
Meteorolog, despre furtunile de pe litoral: "Un ciclon care s-a generat in ultimele doua zile in zona Marii Negre a ramas blocat aici"
Cum se modifica facturile la energie ale romanilor in 2025, dupa ce expira termenul de compensare
Probleme pentru una dintre echipele de la "Asia Express", sezonul 7. Ce se intampla in prima editie a emisiunii difuzate la Antena 1
Klaus Iohannis, intrebat daca vrea sa fie premier: „Doresc sa mentin institutiile statului pe o linie clara, iar alegerile sa fie bine organizate”
Klaus Iohannis: Am semnat cu Maia Sandu o declaratie comuna privind rezilienta Republicii Moldova
Simona Bucura-Oprescu despre varianta de a fi comisar european: „Imi doresc sa duc la capat ceea ce am inceput”
Cea mai mare pensie din Romania dupa recalculare, dezvaluita de ministrul muncii
Un inginer britanic a gasit metoda low-cost impotriva caldurii: "Intindeti-l pe geamuri!"
Ce a patit Oana Roman cu una dintre prietenele ei. Vedeta a rabufnit: "M-a scos din minti! A stat la mine in casa si a profitat cat a putut"
Apti Alaudinov, seful Unitatii de elita Ahmat, promovat comentator-sef al luptei impotriva incursiunii ucrainene in regiunea Kursk: „Sa privim linistiti baietii distrugand inamicul”
Simona Bucura-Oprescu: „Putem revizui deciziile de recalculare a pensiilor atat din oficiu, cat si in baza solicitarii pensionarului”