Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Reciclarea deseurilor textile, obligatorie de la 1 ianuarie. Ce angajamente si-a asumat Romania prin PNRR Reciclarea deseurilor textile, obligatorie de la 1 ianuarie. Ce angajamente si-a asumat Romania prin PNRR (220) MAE reaminteste romanilor sa evite orice calatorie in Liban MAE reaminteste romanilor sa evite orice calatorie in Liban (219) Vladimir Putin ii cheama pe romani sa se mute in Rusia. Lista tarilor ai caror cetateni Kremlinul vrea sa-i protejeze Vladimir Putin ii cheama pe romani sa se mute in Rusia. Lista tarilor ai caror cetateni Kremlinul vrea sa-i protejeze (214) Ancheta dupa ce un sofer a legat de masina un caine si a circulat cu el prin Navodari Ancheta dupa ce un sofer a legat de masina un caine si a circulat cu el prin Navodari (206) Afaceri de la Zero. Catalin Francu a stiut din copilarie ca va face informatica, dar nu visa sa ajunga la Google si nici sa creeze dexonline.ro, platforma pe care o folosesc astazi milioane de utilizatori. Afaceri de la Zero. Catalin Francu a stiut din copilarie ca va face informatica, dar nu visa sa ajunga la Google si nici sa creeze dexonline.ro, platforma pe care o folosesc astazi milioane de utilizatori. "Invatatura este o forma de investitie si cred ca lucrul acesta trebuie spus astazi mai mult ca oricand" (201) Bursa. Business international. Polonezii de Zabka, care au intrat in Romania cu mai multe magazine, se pregatesc pentru listare la Bursa de Valori din Varsovia in ceea ce ar putea fi cea mai mare oferta din ultimii trei ani. Evaluare de 8 mld. dolari. Oferta intre 1 si 1,5 miliarde de dolari Bursa. Business international. Polonezii de Zabka, care au intrat in Romania cu mai multe magazine, se pregatesc pentru listare la Bursa de Valori din Varsovia in ceea ce ar putea fi cea mai mare oferta din ultimii trei ani. Evaluare de 8 mld. dolari. Oferta intre 1 si 1,5 miliarde de dolari (158) Elevii care s-au indragostit de meserie la mii de kilometri de Romania. Elevii care s-au indragostit de meserie la mii de kilometri de Romania. "Daca le fixam un obiectiv se mobilizeaza extraordinar" (156) Bogatii Europei sunt pe jar. Nevoia de bani si de redistribuire a avutiei impinge tarile continentului sa-i suprataxeze. Unde ar putea scapa acestia? Bogatii Europei sunt pe jar. Nevoia de bani si de redistribuire a avutiei impinge tarile continentului sa-i suprataxeze. Unde ar putea scapa acestia? (154) "Nu-ti raspund, e problema mea!" » Marius Sumudica a ocolit intrebarea Gazetei, dar a dezvaluit discursul cu care si-a trezit vestiarul: "Atat le-am zis!" (154) Relatii virtuale cu falsi Brad Pitt: Doua femei au fost inselate cu 325.000 de euro Relatii virtuale cu falsi Brad Pitt: Doua femei au fost inselate cu 325.000 de euro (152)

Ultimele cautari

FBI il contrazice pe Trump cu privire la rata criminalitatii violente din SUA

publicat 2024-09-24 15:15:15 (Money.ro)

FBI il contrazice pe Trump cu privire la rata criminalitatii violente din SUA In 2023, rata infractionalitatii in Statele Unite a inregistrat o scadere in comparatie cu anul anterior, conform datelor oficiale publicate de FBI, care contrazic declaratiile fostului presedinte Donald Trump despre o crestere accentuata a violentei, informeaza agentia AFP. Potrivit acestor statistici, infractionalitatea generala a scazut cu 3%. In mod special, s-a observat o reducere semnificativa […]Articolul FBI il contrazice pe Trump cu privire la rata criminalitatii violente din SUA apare prima data in Money.ro.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Money.ro:
Din ce in ce mai multe firme ajung in insolventa. Sfarsitul de an in Romania nu arata deloc bine
Performanta, inovatia, responsabilitatea sociala si leadershipul, premiate la cea de-a treia editie a Galei Excelenta in Business
Datoriile la ANAF, colectate de postasi. Ce va contine plicul datornicului
Ce se intampla cu tarifele RCA dupa 30 septembrie. Propunerile Ministerului de Finante
Toate deciziile de recalculare vor fi verificate. Pensionarii ar putea dea bani inapoi
Ce beneficii are mierea si cum o poti utiliza?
Ce mai sumbra zi din ultimii 18 ani in Liban. Peste 400 de oameni au murit pana acum: "A trebuit pur si simplu sa fugim”
A murit actorul Liviu Craciun, un simbol al Teatrului National din Bucuresti
Cat te costa sa cante Gabriel Dorobantu, clasicul domn al muzicii usoare romanesti, la evenimentul tau
Ciobanii care au protestat la Guvern au dormit in Piata Victoriei, intinsi pe cojoace si refuza sa plece. Care este motivul
Plaja din Costinesti va fi modificata, dupa modelul celei din Mamaia
Val de aer polar in Romania. Dupa ciclonul Boris, tara noastra va fi lovita de furtuna Ashley
Omul care l-a crescut pe Radu Dragusin a inotat 130 kilometri pentru copiii cu dizabilitati
Planurile Elenei Lasconi: desfiintarea Consiliilor Judetene si a Inspectoratelor Scolare
Cu pasi repezi, Europa se indreapta spre recesiune