Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

FCSB face transferul momentului in Superliga! Jucatorul semneaza maine, cele doua parti s-au inteles

publicat 2024-10-16 18:30:21 (Gazeta Sporturilor)

FCSB face transferul momentului in Superliga! Jucatorul semneaza maine, cele doua parti s-au inteles Transferul lui Lukas Zima (30 de ani) la FCSB este ca si facut! Portarul Petrolului este foarte aproape de a semna cu campioana Romaniei, FCSB, dupa ce Gigi Becali si-a exprimat interesul de a-l transfera pe portarul ceh. Din informatiile GSP, transferul se va face maine, urmand ca jucatorul sa semneze contractul.Zima si-a dat acordul inca de ieri sa mearga la FCSB, desi prima oferta a lui Gigi Becali a fost refuzata de catre Petrolul. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Cornel Dinu a ajuns acasa dupa saptamani de spitalizare! Prima reactie, pentru GSP.ro: "Recuperare si rabdare"
Gigi Becali a facut strategia pentru meciurile cu Dinamo, Rangers si Rapid » Partida care va fi "sacrificata": "Vom menaja jucatori cu ei"
Cat costa atacantul cu care Mircea Lucescu vrea sa ajunga la Mondiale! Granzii Ligii 1 sunt deja cu ochii pe el
"Haideti sa vedeti cum v-am prins de la inceput" » NICOLAE CIUCA, fata in fata cu Ovidiu Ioanitoaia: "Stiu ce probleme sunt la Steaua"
Elisabeta Lipa i-a dat replica dura lui Eduard Novak dupa atacul fostului sef de la MTS: "Memoria lui nu se regaseste. Ma vad nevoita sa intervin"
Nadia Comaneci in tricoul celor de la Real Madrid
Imagini senzationale cu Nadia Comaneci in vestiarul lui Real Madrid » A primit un tricou personalizat
Helle Thomsen, dupa victoria din derby-ul cu Rapid: "Nu am jucat bine, dar nici nu am avut forta de a reveni"
Inca o absenta importanta pentru FCSB in derby-ul cu Dinamo: "Nu are ritm, nu riscam"
Andreea Ailincai, declaratii dupa victoria contra rivalei Rapid in derby-ul Ligii Florilor: "O victorie frumoasa, ce ne da energie"
David Ginesta Montes, antrenorul giulestencelor, dupa infrangerea suferita in fata rivalei din Liga Florilor: "Multe greseli si multe ratari, mai ales de la 7 metri"
Antrenoarea celor de la CSM Bucuresti, Helle Thomsen, declaratii dupa victoria contra Rapidului
Pronosticul lui Cristi Borcea inainte de Dinamo - FCSB: "De mic copil imi trezeste emotii"
"S-au inchis portile!" » Antrenorul din Liga 2 iese in fata si face dezvaluiri despre calvarul echipei intrate in faliment! + Nu-si iarta patronul: "S-a vazut lipsa de interes"
Gigi Becali a marit oferta si scoate mai multi bani din buzunar » Am aflat toate detaliile transferului lui Lukas Zima la FCSB! 3 bonusuri pe care le va lua Petrolul