Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Filmul de pe Netflix care iti scoate inima din piept! Te va face sa dormi cu lumina aprinsa

publicat 2024-06-28 16:30:03 (Click)

Filmul de pe Netflix care iti scoate inima din piept! Te va face sa dormi cu lumina aprinsa Esti fan al genului horror? Daca iti doresti o experienta fascinanta in lumea filmului, care intriga si trezeste o combinatie de emotii puternice, aceasta productie de groaza de pe platforma de streaming Netlix merita vazuta. Este vorba despre "Evil Dead Rise" ("Cartea mortilor: Posesie demonica" n.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Sotul Ilenei Stana Ionescu, sfasiat de durere. Primele declaratii dupa moartea actritei: "Nu si-a luat adio de la mine.."
Romania se topeste! ANM a emis un nou cod galben de canicula, valabil in aproape toata Romania
Anda si Joseph Adam, nunta spectacol! Rochie de 25 de kilograme si tort de patru etaje
A murit actrita Ileana Stana Ionescu. Lumea cinematografiei este in doliu
Accident grav pe Aerodromul Clinceni. Un parasutist s-a prabusit, dupa un zbor de agrement. Care este starea lui de sanatate
Copacul pe care nu ai voie sa-l tai. Multi romani care locuiesc la casa il au in curte
Gigel Frone, de la "Romanii au talent" (PRO TV), este tot burlac si la 55 de ani: "Inca n-am sotie, lumea ma judeca!". Cu ce afacere inedita vrea sa scape de saracie?
Vulpita, revenire in online: "O sa va anunt ceva". Ce s-a intamplat cu copiii pe care i-a abandonat: "Ce amarata e fetita"
Cine este Oana Ciolacu, nasa Andei Adam? E cea mai buna prietena din Vegas a Prodancai! "Ne stim din tinerete. Sunt milionarii Vegas-ului"
Cele mai tari locuri unde poti calatori vara aceasta. Unde se afla bijuteria ascunsa a Europei, una dintre cele mai cautate destinatii
Nobilul ungur care a ajuns pe tronul Moldovei. Istoricii fac glume pe seama lui si acum
Uimirea unui turist american cand a vizitat un oras din Romania: "Stau pe o banca europeana, la ora 7.30, in fata unui palat infricosator"
Zodii pentru care vor ploua cu bani, in luna iulie 2024. Isi schimba destinul, au succes garantat si vor primi tot ce e mai bun de la viata
Orasul din Romania la un pas de a fi parasit. Putin peste 5000 de suflete mai traiesc aici
Dezvoltarea personala. Ce este si la ce ne ajuta, de fapt