Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: "Au cel mai echilibrat lot din prima liga. Vom vedea ce se va intampla" + Ce a spus despre Gig Becali si Mihai Stoica (250) Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: "V-am spus doar ca am nevoie de timp si echipa va arata altfel" + Ce spune de sedinta cu Sucu (210) Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: "Este o generatie a compromisurilor" (197) Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul "suplimentului pentru aproape orice". Efecte si surse naturale (194) Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva (191) La 6 ani e instructor de yoga: La 6 ani e instructor de yoga: "Nu mananc fast-food si nu am smartphone" (190) De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti (188) Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala (187) Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din  SUA si burse Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din SUA si burse (177) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. "In urmatorii cinci ani, vrem sa ajungem in 15 judete" (172)

Ultimele cautari

Gerard Pique a rupt tacerea! Dezvaluiri surprinzatoare la 2 ani dupa ce a parasit-o pe Shakira pentru Clara Chia: "Cel mai bun lucru e ca..."

publicat 2024-10-22 18:15:19 (Click)

Gerard Pique a rupt tacerea! Dezvaluiri surprinzatoare la 2 ani dupa ce a parasit-o pe Shakira pentru Clara Chia: Gerard Pique (37 de ani) si Shakira (47 de ani) au pus capat relatiei lor cu mai bine de 2 ani in urma, insa fostul fotbalist al Barcelonei a vorbit foarte rar despre cea alaturi de care are doi copii. Recent, in cadrul unui interviu, acesta a rupt tacerea.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Cum sa te bucuri de muzica oricand si oriunde?
Statistica dramatica! Cu cat a scazut populatia Ucrainei de cand a inceput razboiul
Ce culori se poarta in toamna 2024. Kate Middleton, Regina Mary a Danemarcei si Regina Letizia a Spaniei sunt in pas cu moda
Secretul din spatele celebrului tablou "Fata cu cercel de perla". Ce au descoperit oamenii de stiinta
Horoscop miercuri, 23 octombrie. O zodie are nevoie de o zi de odihna, iar Balantele incep relatii noi
Calendarul targurilor de Craciun din Romania. Cand incep, cine fura startul
Povestea din spatele inelului de logodna purtat de Meghan Markle. Cat a costat bijuteria si de ce Ducesa de Sussex a ales sa o modifice
Neymar, inapoi pe teren, dupa un an de absenta. Prima reactie a brazilianului
Mancarea traditionala care va putea fi cumparata in avioane! Compania care ofera acest preparat si cat trebuie sa platesti pentru el
Tratamente de toamna potrivite pielii in sezonul rece. Medicul dermatolog Amalia Anghel vine cu solutii si recomandari
Francesco Totti arunca "bomba" revenirii la 48 de ani. Ce spun specialistii
Jennifer Lawrence, mai fericita ca niciodata de cand a aflat ca este insarcinata!
Monica Pop, criticata dur de mama ei in fata viitorului sot. Ce a putut sa spuna inainte de casatoria celor doi: "Fii atent ca e..."
Cum poate sa arate hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brasov! Mai are putin si-l deschide. Imagini in exclusivitate!
Rapid a facut "instructie" cu Farul Constanta. Echipa lui Hagi, "zdrobita" cu 5-0