Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Gigi Becali a marit oferta si scoate mai multi bani din buzunar » Am aflat toate detaliile transferului lui Lukas Zima la FCSB! 3 bonusuri pe care le va lua Petrolul

publicat 2024-10-16 19:30:23 (Gazeta Sporturilor)

Gigi Becali a marit oferta si scoate mai multi bani din buzunar » Am aflat toate detaliile transferului lui Lukas Zima la FCSB! 3 bonusuri pe care le va lua Petrolul Lukas Zima (30 de ani), portarul lui Petrolul Ploiesti, urmeaza sa semneze maine cu FCSB. Din informatiile GSP, Gigi Becali va plati 270.000 de euro pentru portarul ceh, care urmeaza sa fie rezerva lui Stefan Tarnovanu. In contract mai sunt stipulate si alte 3 bonusuri.Actualul portar de rezerva de la FCSB, Andrei Vlad, urmeaza sa o paraseasca pe campioana en-titre din Superliga in aceasta iarna, cand ii expira contractul. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Cornel Dinu a ajuns acasa dupa saptamani de spitalizare! Prima reactie, pentru GSP.ro: "Recuperare si rabdare"
Gigi Becali a facut strategia pentru meciurile cu Dinamo, Rangers si Rapid » Partida care va fi "sacrificata": "Vom menaja jucatori cu ei"
Cat costa atacantul cu care Mircea Lucescu vrea sa ajunga la Mondiale! Granzii Ligii 1 sunt deja cu ochii pe el
"Haideti sa vedeti cum v-am prins de la inceput" » NICOLAE CIUCA, fata in fata cu Ovidiu Ioanitoaia: "Stiu ce probleme sunt la Steaua"
Elisabeta Lipa i-a dat replica dura lui Eduard Novak dupa atacul fostului sef de la MTS: "Memoria lui nu se regaseste. Ma vad nevoita sa intervin"
Nadia Comaneci in tricoul celor de la Real Madrid
Imagini senzationale cu Nadia Comaneci in vestiarul lui Real Madrid » A primit un tricou personalizat
Helle Thomsen, dupa victoria din derby-ul cu Rapid: "Nu am jucat bine, dar nici nu am avut forta de a reveni"
Inca o absenta importanta pentru FCSB in derby-ul cu Dinamo: "Nu are ritm, nu riscam"
Andreea Ailincai, declaratii dupa victoria contra rivalei Rapid in derby-ul Ligii Florilor: "O victorie frumoasa, ce ne da energie"
David Ginesta Montes, antrenorul giulestencelor, dupa infrangerea suferita in fata rivalei din Liga Florilor: "Multe greseli si multe ratari, mai ales de la 7 metri"
Antrenoarea celor de la CSM Bucuresti, Helle Thomsen, declaratii dupa victoria contra Rapidului
Pronosticul lui Cristi Borcea inainte de Dinamo - FCSB: "De mic copil imi trezeste emotii"
"S-au inchis portile!" » Antrenorul din Liga 2 iese in fata si face dezvaluiri despre calvarul echipei intrate in faliment! + Nu-si iarta patronul: "S-a vazut lipsa de interes"
FCSB face transferul momentului in Superliga! Jucatorul semneaza maine, cele doua parti s-au inteles