Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Gebrüder Weiss ajunge la noua hub-uri logistice in Romania dupa deschiderea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucurestiului in urma unei investitii de 20 mil. euro Gebrüder Weiss ajunge la noua hub-uri logistice in Romania dupa deschiderea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucurestiului in urma unei investitii de 20 mil. euro (1448) 3 zodii incep o perioada fericita pe 20 septembrie 2024 3 zodii incep o perioada fericita pe 20 septembrie 2024 (171) Cafenelele ar putea deveni un business de lux. Pretul cafelei, aproape de maximul istoric Cafenelele ar putea deveni un business de lux. Pretul cafelei, aproape de maximul istoric (160) 20-22 septembrie: ARCUB celebreaza Zilele Bucurestiului cu o varietate de manifestari culturale, de la concerte live si spectacole de teatru, la expozitii si activitati interactive 20-22 septembrie: ARCUB celebreaza Zilele Bucurestiului cu o varietate de manifestari culturale, de la concerte live si spectacole de teatru, la expozitii si activitati interactive (159) "E un razboi rece!" » Dezbatere GSP despre rivalitatea soferi - motociclisti si parerea unui expert: "Nu suntem chiar atat de nenorociti!" + Care-i treaba cu "lane splitting" (153) Producatorul de anvelope Nokian inaugureaza fabrica de la Oradea, cu o valoare de 650 mil. euro, fiind cea mai mare investitie in productie din ultimii ani Producatorul de anvelope Nokian inaugureaza fabrica de la Oradea, cu o valoare de 650 mil. euro, fiind cea mai mare investitie in productie din ultimii ani (152) Austriecii care detin producatorul de placi ceramice Sanex din Cluj vor sa faca o fabrica noua in acelasi judet, cu o investitie de 700 mil. lei, pentru care au aplicat la finantare prin ConstructPlus Austriecii care detin producatorul de placi ceramice Sanex din Cluj vor sa faca o fabrica noua in acelasi judet, cu o investitie de 700 mil. lei, pentru care au aplicat la finantare prin ConstructPlus (152) ZF Live. Charles Nakouzi, CFA, wealth manager: Romania are foarte mult potential. Sunt foarte multe familii care au facut si fac bani din business, iar ele au nevoie de optiuni, astfel incat sa-si protejeze banii si afacerile ZF Live. Charles Nakouzi, CFA, wealth manager: Romania are foarte mult potential. Sunt foarte multe familii care au facut si fac bani din business, iar ele au nevoie de optiuni, astfel incat sa-si protejeze banii si afacerile (146) Cum ne afecteaza toamna. Solutii simple si la indemana pentru a combate efectele negative Cum ne afecteaza toamna. Solutii simple si la indemana pentru a combate efectele negative (146) Europa salvata de o betie crunta. Imparatul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfata cu o fantana de alcool Europa salvata de o betie crunta. Imparatul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfata cu o fantana de alcool (145)

Ultimele cautari

Hezbollah a lansat peste o suta de rachete spre Israel, ca raspuns pentru atacurile aeriene asupra Libanului

publicat 2024-09-20 17:00:02 (Adevarul)

Hezbollah a lansat peste o suta de rachete spre Israel, ca raspuns pentru atacurile aeriene asupra Libanului Armata israeliana a anuntat ca peste o suta de rachete au fost lansate vineri la pranz spre Israel dinspre Liban.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Numarul de firme care pot lua credit bancar in mai putin de 2 ani s-a dublat
Unul dintre cei 50 de barbati acuzati de violarea lui Gisele Pelicot se plange ca nu poate dormi, are cosmaruri si ca sotia l-a parasit
Barbat injunghiat, aflat in stare critica, salvat de un politist din Mures
Netanyahu isi amana plecarea in SUA din cauza deteriorarii situatiei la granita libaneza
Tineri arestati preventiv dupa ce au cultivat canabis in propria locuinta. Zeci de plante au fost ridicate de anchetatori
Teo Trandafir, despre divort si ceea ce a facut-o sa de simta "indezirabila": "Ultimul om, care are niste bani"
Serbia intentioneaza sa cumpere un sistem de rachete "mai puternic decat HIMARS"
Autoritatile romane mint in privinta poluarii din Bucuresti
Promisiunea directorului CNAIR, la 50 de ani de la inaugurarea Transfagarasanului: "Merita sa aiba si un viitor"
Avertismentul Moscovei pentru Chisinau: "Sa se abtina de la pasi imprudenti care ar putea transforma Republica Moldova in participant la conflictul din Ucraina"
Un adolescent de 17 ani a fost arestat dupa ce si-a batut cu brutalitate un coleg, in liceu
Nivel ridicat de radiatii intr-un oras din tara vecina. Ce metal radioactiv au gasit procurorii
Victor Ponta a obtinut anularea ordinului prin care i-a fost retras titlul de doctor
10 cauze surprinzatoare ale durerilor de spate. Cum sa scapam de ele
Marcel Ciolacu a aparut in poze alaturi de sotie la un eveniment important din viata lor: "Mandria si bucuria pe care mi le aduci sunt imense"