Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 (228) Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic (220) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? (212) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? (206) Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. "Brexit este un dezastru monumental" (205) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) (204) Ceasurile smart nu mai sunt purtate doar ca sa aflam ora. Ce stiu sa faca Pixel Watch 3, Apple Watch 10, Garmin Fenix 8 Ceasurile smart nu mai sunt purtate doar ca sa aflam ora. Ce stiu sa faca Pixel Watch 3, Apple Watch 10, Garmin Fenix 8 (204) Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa (197) Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: "Sa-i lasam pe pacienti sa-si traiasca cu demnitate boala" (192) Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate (184)

Ultimele cautari

Hezbollah este slabit, dar inca periculos. A creat atacul israelian cu pagere o oportunitate pentru uciderea lui Nasrallah?

publicat 2024-09-30 14:30:16 (Mediafax)

Hezbollah este slabit, dar inca periculos. A creat atacul israelian cu pagere o oportunitate pentru uciderea lui Nasrallah? Potrivit lui William Wechsler, analist la Atlantic Council, atacul Israelului asupra membrilor Hezbollah, de acum doua saptamani, prin intermediul pagerelor si transmitatoarelor radio, a creat o oportunitate pentru armata israeliana privind eliminarea liderului grupului, intrucat intregului grup i-au fost distruse caile de comunicatii si perturbate operatiunile. Mai mult decat atat, eliminarea lui Nasrallah vine dupa valuri de atacuri bine puse la punct de IDF asupra altor lideri ai gruparii Hezbollah din Liban si dupa presiunea pusa pe guvernul libanez prin dislocarea in nordul Israelului a unei bune parti a capabilitatilor armatei, pregatite in orice moment sa lanseze incursiunea terestra in sudul Libanului.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Mediafax:
O companie aeriana franceza semneaza cu Starlink-ul lui Musk pentru Wi-Fi gratuit in timpul zborului
Radu Petrescu va arbitra unul dintre cele mai interesante dueluri din Liga Campionilor
Israelul efectueaza acum incursiuni "limitate" in Liban si a lovit centrului Beirutului pentru prima data in aproape doua decenii
BYD recheama aproape 97.000 de masini electrice din cauza unui defect de fabricatie
Trupa Oasis, reunita dupa 15 ani, anunta datele oficiale ale concertelor din turneul global
Care a fost posibila cauza a decesului reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii? Dezvaluirile facute de Boris Johnson
Gruparea Hezbollah afirma ca este pregatita pentru orice invazie terestra israeliana in Liban
EXCLUSIV/ Gandurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 22.00, la Aleph News
Grindeanu, despre posibila includere a lui Ponta pe listele PSD: Toti cei de pe lista vor fi membri PSD
Ciolacu: Acest Guvern va continua sa investeasca in sport si in infrastructura sportiva
Cat e ceasul pe Luna? Intrebarea ar putea avea curand un raspuns. NASA vrea ca Luna sa aiba fus orar
Tudose: Nici uraganele nu mai sunt ce au fost / Reactia lui Grindeanu
Trecerea Dunarii cu feribotul, suspendata temporar la PTF Bechet, din cauza conditiilor meteo
New York va starpi sobolanii intr-un mod "uman", cu pastilele contraceptive
Cursa AI se aprinde. Compania din spatele TikTok dezvolta un model de inteligenta artificiala antrenat in principal cu cipuri de la compania Huawei