Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

I-a facut zob strategia lui Dica, fara sa stie ca antrenorul e langa el si il aude: "Am bagat si o injuratura". Cum a reactionat "Nick"

publicat 2024-10-07 09:45:07 (Gazeta Sporturilor)

I-a facut zob strategia lui Dica, fara sa stie ca antrenorul e langa el si il aude: Invitat la GSP Live, Junior Morais (38 de ani) si-a adus aminte cum i-a demontat strategia lui Nicolae Dica (44) in perioada in care cei doi colaborau la FCSB, fara ca brazilianul sa stie ca antrenorul se afla in aceeasi masina cu el si auzea tot ce spune.Morais a jucat doua sezoane la FCSB, intre 2017 si 2019. A lucrat cel mai mult cu Nicolae Dica - peste 50 de jocuri are brazilianul sub comanda lui "Nick", cu care Junior are un episod hazliu.VIDEO. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Deadlock: Cum sa joci eroi care nu au fost inca lansati
FCSB pregateste transferul IERNII in Superliga: "Se poate intoarce! Este al meu, il bag imediat"
LeBron James, legendarul baschetbalist din NBA, a facut istorie alaturi de Bronny James, devenind primul duo tata-fiu care joaca impreuna
Nervi intinsi la Bayern! Thomas Muller da vina pe Kimmich
"Asta trebuie sa fie obiectivul, clar!" » Ioan Ovidiu Sabau a fost ales "Antrenorul lunii septembrie"! Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Nu poti ca jucator profesionist sa intri intr-un meci si sa nu poti sa alergi"
IPS Teodosie le mai da o varianta celor care merg la sala: "Noi avem un exercitiu si mai binefacator, care pune toti muschii in miscare"
Premier GSP "albastru", la finalul etapei 7 » Chelsea sub Enzo Maresca, un Liverpool senzational + United, cel mai prost start de sezon!
Basarab Panduru rade de Marius Sumudica: "Ghiocelul de toamna"
David De Gea, portarul-paianjen. Nu se mai intamplase de 8 ani in Serie A!
Ovidiu Ioanitoaia, despre criza prin care trece Rapidul lui Sumudica: "S-a prabusit, ar face o mare greseala"
Alex Ionita face SHOW in China! Promovare dupa un gol fabulos » Fostul coleg de la Rapid, comentariu genial: "De la mine ai invatat sa tragi asa"
Darius Olaru a fost ales "Jucatorul lunii septembrie". Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Pe mine ma motiveaza presiunea lui Becali"
Ioan Ovidiu Sabau a fost ales "Antrenorul lunii septembrie". Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Nu pot sa spun ca stau si ma mandresc si admir ceea ce am reusit!"
CEI MAI BUNI SEPTEMBRIE 2024 » Darius Olaru (FCSB) & Ioan Ovidiu Sabau (U Cluj)
Fotbalistul provocat de Magnus Carlsen: "Mi-ar placea sa joc impotriva lui"