Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Joaca in echipa Hisense, campioana aparatelor de aer conditionat

publicat 2024-06-07 14:30:05 (Gazeta Sporturilor)

Joaca in echipa Hisense, campioana aparatelor de aer conditionat Cand vine vorba de aparate de aer conditionat, Hisense acopera toate segmentele ale acelor parti din ce in ce mai importante in fiecare locuinta. Gama de aparate de aer conditionat Hisense variaza de la nivelul de baza la modele premium, denumite Fresh Master, Energy Nordic, Energy Pro X si Energy Expert.Toate acestea functioneaza pe baza tehnologiei inverter, care este un mod fiabil, silentios si economic de a raci sau de a incalzi. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Presa internationala a dat verdictul despre noul transfer al lui Dinamo: "Uitat!"
Fostul maseur al lui Jannik Sinner, mesaj misterios: "Sper ca, mai devreme sau mai tarziu, sa pot spune ce s-a intamplat"
"E circ, te faci de ras!". Ciprian Tatarusanu darama mituri despre portari: "E o mare prostie"
"Ne-au deturnat zborul, sa intervina guvernul!" » Situatie ca in filme in calificarile africane: nationala Nigeriei, INCHISA 13 ore in aeroport, fix cum amenintasera adversarii!
Arabia Saudita, turneu cu premii uriase! » Ce e "Six Kings Slam", competitia in care vor intra Nadal, Djokovic si Sinner
Ce decizie a luat Panathinaikos dupa moartea lui Baldock + verdictul medicilor legisti
Fotbalistul din Superliga, gol de kinograma in Liga Natiunilor!
E aproape gata! » A facut vizita medicala si semneaza cu Dinamo
Scandal in Polonia, la una dintre adversarele lui Dinamo Bucuresti din Liga Campionilor: "F***ing Chinese"
Acum au dezvaluit: Manchester United a fost refuzata de antrenorul-revelatie din Bundesliga!
Raul Rusescu spune care ar fi cei 3 atacanti pe care i-ar convoca acum la nationala
Povestea grecului care a jucat in Romania in anii comunismului » Legatura lui cu celebrul caz "Dosarul Transferurilor" + Ce mare talent din Romania l-a dezamagit: "E un episod pe care nici nu vreau sa mi-l amintesc"
Provocare pentru Dan Sucu » Evenimentul pregatit de Rapid: "Plateste cineva pentru transferurile gresite din aceasta vara?"
"Toti stelistii din Ardeal..." » "U" le-a oferit "bobocilor" din Cluj-Napoca carnete cu cantece scandaloase ale galeriei: "Din greseala, nu am tiparit versiunea «clean»"
A primit o suspendare de 40 de meciuri si si-a deschis cont pe o platforma pentru adulti! A luat 2.000 de euro in 24 de ore: "Am scapat de rusinea de a-mi arata corpul"