Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Patru oameni au fost ucisi intr-un atac cu arma de foc intr-un tren din Chicago. Politia a arestat un suspect Patru oameni au fost ucisi intr-un atac cu arma de foc intr-un tren din Chicago. Politia a arestat un suspect (240) Un nou muzeu in Bucuresti: One United vrea sa construiasca un muzeu dedicat uzinei Ford din Floreasca si va expune un model V8 produs in Romania Un nou muzeu in Bucuresti: One United vrea sa construiasca un muzeu dedicat uzinei Ford din Floreasca si va expune un model V8 produs in Romania (161) Scadere drastica a inmatricularilor auto in Romania. Ce modele de masini prefera romanii Scadere drastica a inmatricularilor auto in Romania. Ce modele de masini prefera romanii (158) Mangalia ar putea fabrica eoliene in loc de vapoare. Actionarul Damen ar putea fi inlocuit cu unul din Norvegia sau din Italia Mangalia ar putea fabrica eoliene in loc de vapoare. Actionarul Damen ar putea fi inlocuit cu unul din Norvegia sau din Italia (156) iBanFirst: Bancile centrale se pregatesc de actiune. FED se pregateste sa reduca ratele dobanzilor, BCE va continua sa reduca dobanzilor, in timp ce banca Japoniei estimeaza ca va creste dobanzile iBanFirst: Bancile centrale se pregatesc de actiune. FED se pregateste sa reduca ratele dobanzilor, BCE va continua sa reduca dobanzilor, in timp ce banca Japoniei estimeaza ca va creste dobanzile (154) Concluzia lui Ioan Ovidiu Sabau, dupa ce Concluzia lui Ioan Ovidiu Sabau, dupa ce "U" Cluj a invins-o pe Dinamo: "Inseamna ca suntem o echipa foarte mare" (149) Brigada 15 Brigada 15 "Padurea Neagra": enigma pe care rusii nu reusesc sa o dezlege (149) De ce Rusia nu va folosi arme nucleare si de ce va pierde razboiul cu Ucraina: ce ar urma daca ar ataca cu arme nucleare tactice De ce Rusia nu va folosi arme nucleare si de ce va pierde razboiul cu Ucraina: ce ar urma daca ar ataca cu arme nucleare tactice (145) "Ne vedem in secolul viitor". Parodia virala cu Ion Iliescu, pe care timpul nu l-a putut invinge nici in 2099 (141) Allianz-Tiriac ofera reducere de prima cu 30% pentru cel putin trei clauze suplimentare nou atasate unei asigurari de viata cu prima esalonata din portofoliu, la aniversarea a 30 de ani in Romania. Acoperirile suplimentare pentru invaliditate, interventii chirurgicale si spitalizare sunt in topul clauzelor adaugate unei asigurari de viata de clientii asiguratorului Allianz-Tiriac ofera reducere de prima cu 30% pentru cel putin trei clauze suplimentare nou atasate unei asigurari de viata cu prima esalonata din portofoliu, la aniversarea a 30 de ani in Romania. Acoperirile suplimentare pentru invaliditate, interventii chirurgicale si spitalizare sunt in topul clauzelor adaugate unei asigurari de viata de clientii asiguratorului (141)

Ultimele cautari

Lacul Cincis din Hunedoara, litoralul de la munte. Locuri uimitoare, ascunse in imprejurimile sale VIDEO

publicat 2024-07-19 04:15:01 (Adevarul)

Lacul Cincis din Hunedoara, litoralul de la munte. Locuri uimitoare, ascunse in imprejurimile sale VIDEO Lacul Cincis din Hunedoara se numara printre destinatiile turistice populare din vestul Romaniei, iar localnicii l-au numit "litoralul de la munte". Imprejurimile sale ofera o multime de atractii turistice.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Ministrul Muncii: "Este o minciuna grava care se rostogoleste in spatiul public ca un milion de pensii vor fi inghetate"
Avocatii lui Vlad Pascu ii acuza pe tinerii ucisi in accidentul de la 2 mai: "In corpul lor s-a gasit alcool in cantitati destul de mari"
Presedintele Maia Sandu promite conditii mai bune pentru militari de Ziua Armatei Republicii Moldova
Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tramvai, in Capitala. Linia 55 a fost blocata mai bine de doua ore
Deputati ucraineni, acuzati ca se duc in vacante in strainatate in timp ce oamenii de rand lupta pe front
Volkswagen ar putea inchide uzine in Germania pentru prima data in istorie. "Industria auto europeana se afla intr-o situatie foarte solicitanta si grava"
Guvernul sprijina construirea unui nou campus pediatric la Spitalul Marie Curie. Anuntul lui Marcel Ciolacu
Ministerul Finantelor propune plata esalonata a salariilor judecatorilor si procurorilor pana in 2029. Magistratii si-au majorat singuri veniturile
Romania doneaza un sistem Patriot catre Ucraina. Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege
Politista din Teleorman, cercetata disciplinar in urma unor imagini aparute pe Internet: "Atat s-a putut!" VIDEO
Iranul ar putea trimite sute de rachete balistice Rusiei "in cateva zile". Transferul "ar insemna o escaladare ingrijoratoare"
Convoiul candidatului democrat la vicepresedintia SUA, Tim Walz, implicat intr-un accident
Totul despre programul Casa Verde fotovoltaice. Opt din zece romani nu stiu ce documente au nevoie pentru a se inscrie
"Zgomote ciudate" in spatiu. Astronautii NASA blocati pe orbita au raportat sunete bizare
Un pedofil condamnat a provocat o explozie uriasa, scapata de sub control, pe un platou de filmare din Londra