Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: "Au cel mai echilibrat lot din prima liga. Vom vedea ce se va intampla" + Ce a spus despre Gig Becali si Mihai Stoica (189) Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: "V-am spus doar ca am nevoie de timp si echipa va arata altfel" + Ce spune de sedinta cu Sucu (178) Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: "Este o generatie a compromisurilor" (177) La 6 ani e instructor de yoga: La 6 ani e instructor de yoga: "Nu mananc fast-food si nu am smartphone" (172) Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul "suplimentului pentru aproape orice". Efecte si surse naturale (169) De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti (167) Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva (164) Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala (163) Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din  SUA si burse Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din SUA si burse (157) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. "In urmatorii cinci ani, vrem sa ajungem in 15 judete" (156)

Ultimele cautari

Leo Messi, incredere totala intr-o romanca! I-a dat pe mana tot imperiul lui imobiliar: "Lucram de peste 12 ani" » Vanzari de 530 de milioane de euro!

publicat 2024-10-22 10:45:09 (Gazeta Sporturilor)

Leo Messi, incredere totala intr-o romanca! I-a dat pe mana tot imperiul lui imobiliar: Andrada Manta este unul dintre cei mai de succes romani care traiesc peste hotare. A lasat Romania in urma cu mai bine de un deceniu si s-a stabilit in Spania. Fiind expert in resedinte si hoteluri de lux in Barcelona. Si unu dintre oamenii de incredere ai lui Lionel Messi. Andrada a ajuns in Spania ca alti sute de mii de romani. Si a inceput de jos, dar n-a renuntat la visul de a reusi. A facut curatenie in campinguri si a servit prin baruri. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Imane Khelif, dezvaluire de impact dupa ce a fost acuzata ca este barbat la Jocurile Olimpice: "Voi face acest pas!"
Gigi Becali a anuntat echipa de start pentru derby-ul cu Rapid si a avut un derapaj la adresa lui Sumudica: "S-o ia la capatana! Mi-o fi frica de marele specialist"
"Se vor transfera pe card!" » Marina Tauber, fosta sefa a Federatiei de Tenis, filmata cand le explica activistilor din Republica Moldova cand vor primi bani din Rusia: "E vorba de lunile de campanie"
Neil Lennon spunea ca va deveni "cel mai bun din Romania", iar acum ofera detalii de culise despre Sumudica: "Uneori, schimbarea poate intrerupe progresul"
Viorel Moldovan a intervenit la GSP Live si a avut un remarcat-surpriza dupa Rapid - Farul: "Nu pot sa nu-l scot in evidenta"
Viorel Moldovan, inainte de FCSB-Rapid: "Regret eliminarea lui Hromada. Plecam cu sansa a doua"
Adolescenta de 14 ani care se pregateste sa cucereasca lumea tenisului! Maria Pop va participa la Turneul Campioanelor si va juca la "Orange Bowl"
Dupa 371 de zile! Neymar revine intr-un meci cu doua hattrick-uri
Marian Enache, campion olimpic la Paris: "Frica a existat in urma cu cativa ani, pana cand mi-am dat seama ca este o iluzie" + Ce inseamna triumful la Jocurile Olimpice si conexiunea speciala cu prima sa antrenoare
Haos la Valencia! Revolta fanilor s-a lasat cu proteste, foc si distrugeri
Surpriza! Cate bilete s-au vandut pana acum la FCSB - Rapid: "Nu cred ca vor fi mai multi decat cu Dinamo"
Rasturnare de situatie! Decizia radicala luata de FRF: "Incetam de azi"
Etapa #3 din grupa Ligii Campionilor incepe astazi cu 9 meciuri » Reeditarea finalei din sezonul trecut este atractia serii
Marcel Ciolacu a dezvaluit cum vede conflictul FCSB - CSA: "Nu poti confisca un stadion pentru un proces cu emblema!" + Face turul Ligii 1: "Am tinut cu Steaua, Dinamo, Craiova, cu toate ..."
Ilie Dumitrescu a numit "castigul serii" de la Rapid: "A intrat foarte bine"