Cele mai recente stiri

Business sportiv. Antrenorii personali au devenit noul Business sportiv. Antrenorii personali au devenit noul "must-have" in salile de fitness odata cu cererea tot mai mare pentru astfel de servicii. Salariul unui antrenor personal poate ajunge si la 10.000 de lei pe luna. "Avem avocati, bancheri si politisti care urmeaza cursurile de antrenori personali" Urmeaza ZF Agrobusiness Summit 2024: Urmeaza ZF Agrobusiness Summit 2024: "Cum depasim 2024, un an de incercare pentru agricultura? Drumul spre performanta in agrobusiness" Profesor universitar, despre Planul National Strategic 2023-2027: Profesor universitar, despre Planul National Strategic 2023-2027: "Finantam prin diferite programe 8-10% din totalul fermierilor eligibili. Nu poate fi numit program strategic daca nu finantezi 25-30%, daca nu atingi un nivel critic" In the Spotlight, un proiect ZF, powered by Mastercard. Mihai Toader, SoroLume: Nu e usor sa lucrezi cu producatori locali, dar se vad imbunatatiri. Cand am deschis, trebuia sa merg eu cu plasele pe la fermieri, acum lucram cu o asociatie In the Spotlight, un proiect ZF, powered by Mastercard. Mihai Toader, SoroLume: Nu e usor sa lucrezi cu producatori locali, dar se vad imbunatatiri. Cand am deschis, trebuia sa merg eu cu plasele pe la fermieri, acum lucram cu o asociatie Ce ne lasa guvernarea Citu, Ciuca, Ciolacu: PIB mai mare cu 70%, datorie publica mai mare cu 80%. PIB-ul Romaniei a crescut cu 70% in ultimul ciclu parlamentar, cu cele trei guvernari, dar datoria publica a Romaniei a crescut cu 80%, de la 499 mld. lei la 876 mld. lei Ce ne lasa guvernarea Citu, Ciuca, Ciolacu: PIB mai mare cu 70%, datorie publica mai mare cu 80%. PIB-ul Romaniei a crescut cu 70% in ultimul ciclu parlamentar, cu cele trei guvernari, dar datoria publica a Romaniei a crescut cu 80%, de la 499 mld. lei la 876 mld. lei Un caz neobisnuit la Spitalul Un caz neobisnuit la Spitalul "Bagdasar-Arsenie" Ce trebuie stiut despre alegerile Ce trebuie stiut despre alegerile "existentiale" din Georgia Esec dur pentru FCSB in Scotia: 4-0 cu Rangers! Esec dur pentru FCSB in Scotia: 4-0 cu Rangers! Glasgow Rangers - FCSB 4-0, in grupele Ligii Europa. Seara neagra pentru campioana Romaniei. Cu o formula experimentala, n-a suflat in fata scotienilor / Romanii din tribune, singurii remarcati Glasgow Rangers - FCSB 4-0, in grupele Ligii Europa. Seara neagra pentru campioana Romaniei. Cu o formula experimentala, n-a suflat in fata scotienilor / Romanii din tribune, singurii remarcati Incepe Festivalul de Film Romanesc din Seattle: zece productii de lung metraj din Romania si Republica Moldova si trei cineasti invitati Incepe Festivalul de Film Romanesc din Seattle: zece productii de lung metraj din Romania si Republica Moldova si trei cineasti invitati

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Marco Dulca, pe teren la victoria serii in Conference League

publicat 2024-10-24 22:30:15 (Gazeta Sporturilor)

Marco Dulca, pe teren la victoria serii in Conference League Marco Dulca, 25 de ani, a intrat in minutul 84 al partidei pe care Celje, campioana Sloveniei, a castigat-o intr-o maniera dominana in compania turcilor de la Istanbul Basaksehir, scor 5-1, in grupa unica din Conference League.NK Celje, formatia unde Marco Dulca evolueaza din septembrie 2023, a furnizat una dintre surprizele notabile ale rundei secunde din Conference League. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Gigi Becali a CEDAT! Cine l-a enervat in prima repriza: i-a schimbat la pauza
Razvan Lucescu nu gaseste explicatii pentru ce pateste PAOK in Europa League: "Poate asta ne-a blocat mintile"
Dan Petrescu face clarificari in cazul incidentului cu Louis Munteanu
S-a facut lumina! Ce se intampla intre Dan Petrescu si Louis Munteanu: "A venit la mine in birou"
Ciprian Tatarusanu, prezent la Mindset de Campion, a vorbit despre meciul Rangers - FCSB: "Cred ca va fi o partida echilibrata"
Dan Petrescu a dat pronosticul inainte de Rangers - FCSB
Europa League, runda #3 » Primele 7 partide se joaca ACUM
Dan Petrescu a dat pronosticul pentru Rangers - FCSB: "Pot castiga oriunde in Europa"
Cosmarul Romaniei la Mondialul din '90 prefateaza duelul Rangers - FCSB: "Asa trebuie sa joace. Daca nu inscrie prima, Rangers se panicheaza, iar fanii se intorc impotriva echipei"
Gheorghe Mustata, liderul galeriei FCSB, prezent la Glasgow pentru partida cu Rangers: "De ce sa nu speram la o victorie?"
"Vom avea o intalnire cu echipa" » Anuntul suporterilor lui Dinamo, inaintea meciului de la Sibiu
Decizia luata inainte de FCSB - Rapid! Sumudica poate schimba planul: "E adevarat, dar nu excludem posibilitatea"
Fostul antrenor de la Juventus a anticipat viitorul transfer al lui Radu Dragusin: "Au nevoie de doi jucatori pe post"
Donald Trump sau Kamala Harris » Un fost campion olimpic la atletism stie cine va castiga cursa prezidentiala
Mircea Rednic si-a luat tare jucatorul: "E cu frana de mana trasa"