Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Mark Rutte avertizeaza ca Rusia pregateste "atacuri hibride" impotriva Republicii Moldova la referendumul pentru aderarea la UE

publicat 2024-10-18 17:00:20 (Antena3)

Mark Rutte avertizeaza ca Rusia pregateste Rusia vrea sa deraieze traiectoria europeana a Republicii Moldova, a declarat, vineri, la Bruxelles, secretarul general al NATO, Mark Rutte, la finalul primei reuniuni a ministrilor de externe din statele aliate la care a participat in noua sa calitate.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Antena3:
Gandeste critic, creeaza inovativ: Atelierul in care copiii dezvolta abilitati utile pentru societatea de maine
Administratorul NASA, despre bombele atomice ale Rusiei din spatiu: "Sunt amenintati satelitii tuturor, iar astronautii vor fi prajiti"
Fostii membri ai trupei One Direction deplang moartea lui Liam Payne. Cantaretii au transmis un mesaj: "L-am iubit foarte mult"
Romania, prima tara europeana care a transmis Comisiei Europene "Garantia pentru Copii". Sprijin de 19 mld euro pentru 500.000 de copii
Detalii exclusive din dosarul rapirii celor trei copii din Hunedoara. Ministrul Familiei: "Mama nu a facut foarte multe eforturi"
Noua Dacia Bigster, prezentata la Salonul Auto de la Paris. A fost laudata inclusiv de britanicii de la Top Gear
Noua Dacia Bigster, prezentata la Salonul Auto de la Paris. A fost laudata inclusiv de britanicii de la Top Gear
Elena Lasconi: "Directia este spre Vest. Locul Romaniei e la masa invingatorilor"
Scandal in AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Damureanu: "Voi face un denunt"
Descopera eleganta naturala: plante ornamentale pentru garduri vii spectaculoase
Premierul pro-rus al Slovaciei critica planul de victorie al lui Volodimir Zelenski si spune ca este "controversat"
Executia unui barbat a fost oprita in ultimul moment in SUA. A fost acuzat dupa ce fiica sa a murit de "sindromul bebelusului zgaltait"
"O bomba meteo". Adevaratul ciclon Ashley se apropie. Unde se fac pregatiri de dezastru
Charles a ajuns in Australia pentru prima oara in calitate de rege al tarii. E prima sa vizita solicitanta dupa diagnosticul de cancer
O importanta fabrica de otel din Germania se inchide, dupa ce au scazut comenzile din partea industriei auto: Sute de angajati afectati