Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 Mihai Voropchievici dezvaluie cele 3 zodii care vor primi mosteniri in toamna 2024 (210) Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic Ce se intampla cu organismul cand ignori boala ficatului gras. Sapte semne care trebuie sa te trimita la medic (202) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taxele si impozitele pe care le plateste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani, unde se duc ei si de ce se fura atat de mult in tara asta? (193) Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. Sute de britanici au protestat in centrul Londrei, cerand reintegrarea in UE. "Brexit este un dezastru monumental" (190) Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? Corporatistii incep sa descopere salariul brut si taexle si impozitele pe care le platesste compania in numele lor la stat: Dintr-un salariu brut de 3.500 de euro, salariul net este de 2.000 de euro, iar taxele si impozitele luate de stat sunt de 1.500 de euro. Dar ce face guvernul cu acesti bani? (188) Ceasurile smart nu mai sunt purtate doar ca sa aflam ora. Ce stiu sa faca Pixel Watch 3, Apple Watch 10, Garmin Fenix 8 Ceasurile smart nu mai sunt purtate doar ca sa aflam ora. Ce stiu sa faca Pixel Watch 3, Apple Watch 10, Garmin Fenix 8 (180) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) Extrema dreapta, castigatoarea alegerilor legislative in Austria (exit-polluri) (179) Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa Rezultatul vizitei lui Zelenski in SUA. Masurile pe care Biden le putea lua pentru ca Rusia sa fie invinsa (174) Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate Mark Selby regaseste gustul victoriei in circuit. Primul titlu dupa un an si jumatate (168) Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: Sectiile de terapie intensiva ar putea fi dotate cu camere video. Medic: "Sa-i lasam pe pacienti sa-si traiasca cu demnitate boala" (168)

Ultimele cautari

Mesajele contradictorii legate de ciclonul care nu a fost l-au derutat pe jurnalistul Vlad Petreanu. "Meteorologia a murit"

publicat 2024-09-30 13:15:02 (Adevarul)

Mesajele contradictorii legate de ciclonul care nu a fost l-au derutat pe jurnalistul Vlad Petreanu. Autoritatile din Romania au semanat multa ingrijorare despre fenomenul meteorologic care in final s-a dovedit a fi un episod normal de toamna.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Riscurile indulcitorilor fara calorii. Consumul in exces poate afecta sanatatea intestinala si metabolica, avertizeaza dieteticienii
123Credit.ro incepe a treia runda de investitii - securizeaza peste jumatate de milion de euro in prima zi
Fortele speciale israeliene lanseaza raiduri in Liban inaintea unei posibile incursiuni terestre
Cursele feribotului de la Bechet au fost suspendate temporar. In zona este vant puternic
Liderul Hezbollah ar fi fost ucis dupa ce un agent i-a strans mana: substanta care a permis sa fie localizat
Reporturi uriase la Loto 6/49 si Joker inaintea noilor trageri din 3 octombrie. Castigurile la Categoria I depasesc 6 milioane de euro
Hezbollah are un nou lider. Cine este acesta
Cu cat au ajuns sa se vanda celebrii carnati de Plescoi. Reteta secreta a fost dezvaluita la Festivalul de la Berca
Postul uscat il inlocuieste in trenduri pe cel intermitent. Care sunt beneficiile
Bijuteria contemporana, arta purtabila, explicata de David Sandu - Fondator si Curator Romanian Jewelry Week
Criza din Liban. Circa 100.000 de oameni au fugit din tara din cauza bombardamentelor israeliene
Smiley si Gina Pistol, noapte de cosmar in Cipru."Haos nebun! Ia halatul pe tine, geanta cu bani si vedem noi ce si cum"
BNR: Investitiile straine directe au scazut cu 33% anul trecut
OMV Petrom preia trei companii producatoare de energie electrica. Ce alte achizitii a mai facut
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vreme capricioasa, cu ploi si oscilatii termice