Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Mihai Albu ii raspunde Iuliei Albu, dupa ce aceasta l-a acuzat ca i-a aruncat rochia de mireasa. "Interesant este ca a tinut expres sa ia gaina, mai putin rochia"

publicat 2024-09-22 10:00:09 (Libertatea)

Mihai Albu ii raspunde Iuliei Albu, dupa ce aceasta l-a acuzat ca i-a aruncat rochia de mireasa. Zilele trecute, Iulia Albu declara ca fostul sot i-a aruncat rochia de mireasa, creata de regretatul Razvan Ciobanu. Designerul si fosta sotie au divortat in urma cu mai multi ani, insa, recent acestia au repornit un conflict care pare a fi departe de a se termina. Cei doi au impreuna o fata, pe Mikaela, care […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Arde muntele de gunoi de la Sintesti – Vidra, iar oamenii sunt disperati. "Inchideti urgent geamurile" | VIDEO
Barci din Serbia au trecut vama pe Canalul Bega si au ajuns la Timisoara, ca sa reinvie o traditie veche de 155 de ani
Andreea Banica, dezamagita dupa vacanta in Grecia. Ce a nemultumit-o pe artista: "Romanii se plang ca litoralul este scump"
Incepe cea de-a patra etapa a competitiei Asia Express 2024, ultima din Thailanda. "Am facut atac de panica"
Atac armat in masa in Alabama, SUA: cel putin patru morti si zeci de raniti
Cum arata acum comunele din Galati lovite de ciclonul Boris, unde inundatiile de pe 14 septembrie au facut prapad
Ucrainenii anunta ca au lovit un tren incarcat cu munitii nord-coreene. Consecintele atacului, surprinse din satelit
Dorinta lui Alexandru Ciucu, dupa despartirea de Alina Sorescu. Ce planuri are cu fetitele: "Copilul trebuie sa aiba dreptul si la mama si la tata"
FOTO REPORTAJ. Secrete culinare de la Festivalul Borsului Lipovenesc din Jurilovca. Fara morcov, dar cu ardei si ticore de balta: "Adevaratul gust il dau oasele!"
IPS Teodosie i-a spus unei femei care a trait patru ani in concubinaj: "Ati fost in slujba celui rau, ati stat in patima desfraului, acum caiti-va"
Franta are un nou guvern, dupa saptamani de incertitudine politica. Cine face parte din cabinetul lui Michel Barnier 
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 942 | Zelenski spune ca saptamana viitoare va fi "cruciala". Moscova refuza summitul pentru pace
Tragerea Loto 6/49 din 22 septembrie 2024. Report de peste 31,23 milioane de lei la categoria I
Un roman si-a dat in judecata sotia cand a aflat ca nu este tatal fetei pe care a crescut-o 20 de ani. Apararea: "Trasaturile erau asemanatoare"
Bianca Dragusanu, pregatita de o noua interventie estetica: "Zici ca am fost chioara atatia ani". A investit zeci de mii de euro in operatii