Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Mihai Stoica a ras de fostul jucator de la Rapid: "Joaca doar la nationala"

publicat 2024-10-17 09:45:21 (Gazeta Sporturilor)

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul celor de la FCSB, a lansat un atac la adresa lui Rares Ilie (21 de ani), fostul jucator de la Rapid, pentru gestul pe care l-a facut la nationala Romaniei U21."Tricolorii mici" s-au calificat la Euro 2025 dupa ce au invins-o marti pe Elvetia, scor 3-1. Duelul a avut loc pe Stadionul Giulesti, motiv pentru care la meci au fost prezenti destul de multi simpatizanti ai Rapidului. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Andrei Prepelita a fost invitatul lui Alexandru Barbu la GSP Live
Ce le-a aratat Sucu pe Transfermarkt? Imagini inedite cu patronul Rapidului si jucatorii
Se anunta spectacol de zile mari la Dinamo - FCSB » GSP prezinta o colectie impresionanta a scenografiilor din ultimii 20 ani
Ce lovitura: Wim Fisette, fostul antrenor al Simonei Halep, a semnat cu Iga Swiatek! Mutare de efect la varful tenisului feminin
Durere fara margini in Buenos Aires! Fanii lui Liam Payne au plans in hohote si au aprins lumanari
CUTREMUR in fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt in pericol ca in 2026 sa NU mai obtina licentele, inclusiv pentru cupele europene!
Anunt masiv in La Liga » Cat trebuie sa plateasca Atletico pentru Ratiu: clauza e IMENSA
Euforie in Scotia, dupa anuntul lui Gigi Becali: "Excelent pentru noi!"
Thomas Tuchel le replica detractorilor: "Sorry ca am pasaport german"
Radu Dragusin joaca sah cu Anna Cramling, maestra a sportului
"Sunt robot" » Viata excentricului Ionut Caracuda, dublu campion mondial la culturism, balerin in cluburi de noapte si pictor pe vasele de croaziera, spusa de el insusi: "Modelul era clarvazatoare. Cand am vrut sa o desenez..."
Acum s-a aflat! De ce a plecat noul star al Romaniei U21 de la FCSB: "Nu are rost"
EXCLUSIV Nicolae Ciuca: "Sunt optimist, ajungem in turul doi! PSD? Au aratat ca au o masinarie de vot puternica! Ciolacu se alinta, noi chiar avem valoare"
EXCLUSIV "Militar sau politician?" » Nicolae Ciuca: "Inapoi militar! Vad politica altfel... Nu vreau sa fiu din filmul asta! Poate reusim sa schimbam actorii si scenariul"
EXCLUSIV Nicolae Ciuca, despre batalia de la Nassiriya: "Doar ne-am facut treaba! Si atat. Am facut ceea ce era de facut. Nu ne-a fost si nu ne este rusine"