Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Moment istoric in fotbal. Dupa zece ani de procese, UE a dat dreptate unui fost star al lui Real Madrid caruia clubul i-a cerut daune pentru rezilierea acordului!

publicat 2024-10-05 19:00:06 (Gazeta Sporturilor)

Moment istoric in fotbal. Dupa zece ani de procese, UE a dat dreptate unui fost star al lui Real Madrid caruia clubul i-a cerut daune pentru rezilierea acordului! Lassana Diarra (39 de ani), un fost mijlocas francez, acum in varsta de 39 de ani, a reusit, dupa o foarte lunga batalie judiciara, sa i se faca dreptate la Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Jucatorul, ce a decis sa rupa unilateral acordul pe trei sezoane cu Lokomotiv Moscova in 2015, a ajuns la tribunal, iar sentinta dictata impotriva sa a fost plata unei despagubiri de 8,2 milioane de euro. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Un atlet din Marea Britanie a ocupat locul cinci la Jocurile Olimpice de la Paris fara a primi vreun sprijin financiar din partea tarii pe care o reprezinta, iar acum spera ca la Los Angeles sa fie diferit
Accidentat, Cristian Chira a venit in carje la Otelul - Universitatea Craiova
Dinamo a dat "sfoara" in Europa si isi cauta portar dupa accidentarea lui Vladimir Cupara
Doi jucatori din NBA au pierdut 8 milioane de dolari, fiind inselati de un om de afaceri
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Adrian Mihalcea: "Am intrat putin tematori in repriza a doua. Este un rezultat care ma multumeste"
Ioan Ovidiu Sabau a criticat prestatia echipei sale din meciul cu Unirea Slobozia: "Nu ai cum sa te prezinti asa"
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Constantin Toma: "Primul meu gol in Liga 1. Este un sentiment frumos. Suntem multumiti cu egalul"
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Ioan Ovidiu Sabau: "Ca joc pot vorbi doar de a doua repriza. La pauza am schimbat sistemul"
Elias Charalambous: Am primit multe mesaje emotionante dupa victoria cu PAOK. Sunt mandru sa fiu antrenorul acestui club imens"
Mesajul lui Daniel Birligea inainte de FCSB - Gloria Buzau
SCM Ramnicu Valcea a inceput cu dreptul campania de calificarea in EHF Women's European League
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Jucatorii ambelor echipe isi saluta fanii
Elias Charalambous, conferinta de presa inaintea partidei cu Gloria Buzau: "Nu exista meciuri usoare. Trebuie sa fim la cel mai inalt nivel"
Novak Djokovic, primul pas spre titlul cu numarul 100! » Fostul lider mondial s-a calificat in turul al treilea la Shanghai
Cand poate conta din nou FCSB pe Ngezana? Elias Charalambous a dat verdictul: "Se recupereaza"