Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Monica Niculescu si Gabriela Ruse s-au calificat in finala la Hong Kong

publicat 2024-10-05 13:15:05 (Gazeta Sporturilor)

Monica Niculescu si Gabriela Ruse s-au calificat in finala la Hong Kong Perechea romana Monica Niculescu-Gabriela Ruse a avansat in ultimul act al turneului WTA 125 de la Hong Kong pe tabloul de dublu, dupa ce s-a impus cu in disputa cu favoritele principale, Ulrikke Eikeri (Nor) si Fang-Hsien Wu (Tpe), 6-2, 6-7 (2), 10-4.Prima finala de categorie WTA 125 pentru Monica Niculescu si Gabriela Ruse, romancele reusind sa se impuna in penultimul act in fata perechii Ulrikke Eikeri din Norvegia si Fang-Hsien Wu din Taipei, capi de serie 1. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Culisele despartirii dintre Iga Swiatek, liderul WTA, si antrenor: "Stateau la hoteluri diferite, nu exista chimie intre ei"
Fostul component al Generatiei de Aur, critici dure la adresa lui Rangers dupa tratamentul fata de Ianis Hagi: "Jucatorii se vor gandi de 10 ori inainte sa se duca acolo!"
Fotbalistii si suporterii lui Dinamo, prezenti la mormantul lui Catalin Hildan la 24 de ani de la moartea acestuia: "dupa aproape un sfert de veac, golu-n suflet e intact"
Petrolul Ploiesti, replica "taioasa" pentru FCSB in cazul lui Zima: "Nu are cum sa coste doar atat, e cel mai bun portar din Romania"
Episod de pomina in cantonamentul echipei de Liga 1: "Saream pe balcon si luam prajituri. Sa va spun cum pacalea cantarul"
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, incatusata in Bucuresti: "Se manifesta intr-un mod agresiv"
24 ani de la moartea lui Catalin Hildan. Fostul capitan al lui Dinamo, omagiat de fanii alb-rosilor la mormantul sau de la Branesti
Manchester City - Fulham, partida din etapa a 7-a in Premier League » Echipe probabile + cotele bookmakerilor
Real Madrid - Villarreal, duel din etapa a 9-a in La Liga » Echipe probabile + cotele bookmakerilor
Horatiu Moldovan, premiat de Sassuolo dupa doar 3 meciuri » Cum l-au numit italienii dupa prestatiile excelente
A recidivat! Executie fantastica din foarfeca reusita de fostul jucator al lui Dinamo
Lotul convocat de Daniel Pancu pentru decisivele cu Muntenegru si Elvetia » 4 fotbalisti de la acelasi club
24 ani de la moartea lui Catalin Hildan » Amintirea tulburatoare cu "Unicul Capitan": "Daca moartea nu vrea bani, vrea copii si oameni mari"
Guardiola a rabufnit cand a fost intrebat de contractul cu Manchester City: "Sunt convins de asta. Platesc pentru gestul lor!"
Fanii lui PAOK au "erupt" dupa esecul cu FCSB: "Lucescu, sa iti fie rusine, doar pleaca"