Cele mai recente stiri

Bursa. Business international. Polonezii de Zabka, care au intrat in Romania cu mai multe magazine, se pregatesc pentru listare la Bursa de Valori din Varsovia in ceea ce ar putea fi cea mai mare oferta din ultimii trei ani. Evaluare de 8 mld. dolari. Oferta intre 1 si 1,5 miliarde de dolari FIT - Finante pe Intelesul Tuturor, un proiect Banca Transilvania. De ce avem nevoie de asigurari? "Asigurarile sunt exact ca preventia si ne ajuta sa gestionam anumite riscuri din viata noastra de zi cu zi" Afaceri de la Zero. Catalin Francu a stiut din copilarie ca va face informatica, dar nu visa sa ajunga la Google si nici sa creeze dexonline.ro, platforma pe care o folosesc astazi milioane de utilizatori. "Invatatura este o forma de investitie si cred ca lucrul acesta trebuie spus astazi mai mult ca oricand" Bursa. Romgaz a inceput discutiile cu investitorii pentru cea mai mare emisiune de obligatiuni a unei companii de stat din Romania, de 1,5 mld. euro, care va sustine investitiile in Neptun Deep Bogatii Europei sunt pe jar. Nevoia de bani si de redistribuire a avutiei impinge tarile continentului sa-i suprataxeze. Unde ar putea scapa acestia? ZF/Libra Internet Bank Profesii Liberale. In ce investesc profesionistii din laboratoarele de tehnica dentara: "Cele mai dese solicitari sunt pentru achizitia de echipamente performante" ZF si CEC Bank va asteapta maine, 25 septembrie, la Constanta pentru conferinta ZF Investiti in Romania! ZF Investiti in Romania! Un proiect ZF si CEC Bank. Antreprenoarea Georgiana Dragomir, care conduce agentia de digital marketing Grapefruit, a preluat braseria Bisou din Iasi de la Elena Pasalau si investeste in dezvoltare ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Mihai Pegulescu, un antreprenor din Timisoara cu experienta in HoReCa, a investit 7 mil. euro in Drimoland, un parc de distractii inspirat de Legoland sau Disneyland Zdenek Romanek, CEO al Raiffeisen Bank Romania: Toate segmentele de creditare vor avea un ritm de crestere bun pentru restul anului. Vedem planurile pe care clientii corporate le-au tot amanat, iar acum incep sa le pregateasca. Ne asteptam la o crestere mai mare in a doua parte a anului privind creditarea

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Netanyahu, mesaj pentru poporul libanez: Razboiul nostru este cu Hezbollah

publicat 2024-09-23 21:45:14 (Jurnalul National)

Netanyahu, mesaj pentru poporul libanez: Razboiul nostru este cu Hezbollah Premierul israelian Benjamin Netanyahu a transmis un mesaj pentru poporul libanez, in care spune ca razboiul tarii sale "nu este cu voi. Este cu Hezbollah", scrie Sky News.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Jurnalul National:
4 zodii sunt binecuvantate de Univers pe 24 septembrie 2024
Pretul gazelor si al electricitatii ar putea fi plafonat inca doi ani
Tentativa de asasinat asupra lui Trump. Suspectul a scris un bilet prin care isi anunta intentia
Gazon nou pe Arena Nationala
Biden propune interzicerea circulatiei vehiculelor chinezesti pe drumurile din SUA
Guvernul da cate 15.000 lei familiilor afectate de inundatii ca sa isi cumpere electrocasnice
Inca 1.000 de bilete puse in vanzare pentru suporterii romani la meciul de fotbal Cipru - Romania
Comisia Europeana propune un sprijin de 120 milioane euro pentru fermierii din cinci tari, inclusiv Romania
3 zodii care vor avea noroc in cariera si finante, in octombrie 2024
Pretul petrolului este in crestere in urma conflictelor din Orientul Mijlociu
Ministerul Justitiei asigura fondurile pentru un nou sediu pentru Instanta Suprema
Proiectul care prevede prelungirea plafonarii RCA pana la sfarsitul anului, in dezbatere
Premierul Frantei vrea sa-i taxeze pe cei bogati
Caz socant : caine tras de o masina in Navodari - "Exista o corelatie intre violenta asupra animalelor si cea impotriva oamenilor"
MAE reaminteste romanilor sa evite orice calatorie in Liban