Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: Rapid vs. Farul 5-0 » Rapid vs. Farul 5-0 » Sumudica se gandeste deja la meciul cu FCSB: "Au cel mai echilibrat lot din prima liga. Vom vedea ce se va intampla" + Ce a spus despre Gig Becali si Mihai Stoica (177) Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: Rapid vs. Farul 5-0 » Marius Sumudica, declaratii dupa victoria zdrobitoare contra Farului: "V-am spus doar ca am nevoie de timp si echipa va arata altfel" + Ce spune de sedinta cu Sucu (176) Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: Misiunea imposibila a Generatiei Z. Analist economic: "Este o generatie a compromisurilor" (173) La 6 ani e instructor de yoga: La 6 ani e instructor de yoga: "Nu mananc fast-food si nu am smartphone" (168) Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul Adevarul despre Coenzima Q10. Mitul "suplimentului pentru aproape orice". Efecte si surse naturale (167) De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti De ce vrea PSD sa fie jucator la referendumul lui Nicusor Dan: Vor sa tina sub control ce se intampla la Bucuresti (162) Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala Prima etapa a MoonShotX, program de scalare internationala a companiilor mid-corporate, realizat de Raiffeisen Bank Romania impreuna cu InnovX, s-a incheiat. Firmele participante vor sa acceseze in jur de 100 mil. euro pentru extinderea internationala (159) Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva Uleiuri esentiale pentru raceala. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa ai o energie pozitiva (159) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Reteaua de centre spa ThaiCo, cu patru unitati in Bucuresti, se extinde in tara, prima unitate din provincie fiind la Cluj-Napoca. "In urmatorii cinci ani, vrem sa ajungem in 15 judete" (152) Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din  SUA si burse Pietele financiare sunt pregatite de surprize infricosatoare. Legatura dintre Halloween, alegerile din SUA si burse (150)

Ultimele cautari

Oana Roman, injurata de un livrator de mancare, in fata casei. "Daca sunteti femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandati nimic seara"

publicat 2024-10-22 10:00:02 (Adevarul)

Oana Roman, injurata de un livrator de mancare, in fata casei. Oana Roman a povestit ca a fost injurata si jignita de un livrator chiar in fata casei, martora fiind si fiica sa.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Ciolacu pune gaz pe foc: FCSB e Steaua? Raspunsul sau si dezvaluirea despre echipa sa favorita
Presedintele Braziliei si-a anulat calatoria la summitul BRICS gazduit de Putin din cauza unui accident domestic "serios"
Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, are de trecut "un hop greu"
Un roman, campion de kickboxing, si-a ucis fosta partenera. Barbatul era sub supraveghere penala
CRBL recurge la o interventie estetica. "Am hotarat sa fac pasul. Am o mostenire de la tatal meu"
Coreea de Sud ar putea trimite personal militar si arme letale Ucrainei dupa ce Phenianul i-a trimis soldati lui Putin
Cat costa un combinat chimic din Romania? Doua, detinute de Interagro, scoase la vanzare prin negociere
Burduja, despre pretul gazelor la iarna: Romania produce suficient pentru consum
Cum a platit o contabila de la Ministerul Afacerilor Externe salarii iubitului ei si fiului acestuia, timp de 12 ani. Unde lucreaza, de fapt, cei doi
Perchezitii DNA intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni de coruptie la ANPC
Cercetatorii au descoperit o legatura genetica intre dimensiunea creierului si riscul de a dezvolta Parkinson si ADHD
Tragedie pentru Adrian Sut: jucatorul FCSB-ului si-a pierdut tatal. Decizia clubului si postarea mijlocasului
Alerta europeana: Substante toxice neconforme intr-o populara vopsea de par
Romanii consuma tot mai multa carne de pui: este mai ieftina decat carnea de porc
SUA: Rusia a lucrat activ pentru a submina alegerile si integrarea europeana a Rep. Moldova. Rusia nu a reusit