Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Opt soldati israelieni au murit in luptele impotriva Hezbollah in Liban. Israel anunta ca l-a lichidat si pe ginerele lui Nasrallah

publicat 2024-10-03 06:30:01 (Adevarul)

Opt soldati israelieni au murit in luptele impotriva Hezbollah in Liban. Israel anunta ca l-a lichidat si pe ginerele lui Nasrallah Israelul a anuntat moartea a opt soldati in sudul Libanului, primii ucisi de la inceputul operatiunilor sale terestre de luni impotriva miscarii islamiste Hezbollah sustinute de Iran, scrie AFP.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Afacerile de familie si provocarile generatiei urmatoare
Un fost procuror DNA care in trecut a provocat arestarea unei colege pentru luare de mita s-a logodit cu ea
Doua legende intr-un concert intrerupt violent si reluat dupa... 85 de ani
Cum a fost salvata o tanara din Botosani care voia sa se sinucida de un barbat care trecea prin zona. "Au divortat si mi-a spus ca ar fi amenintata"
Un fost comisar antifrauda, gasit impuscat in gradina casei sale. "Arma era langa el. Era un vanator cu experienta, un om de conditie buna"
Halep - Blinkova, astazi, crucial pentru Simona: ar urca incredibil de mult in ierarhia mondiala, daca ar castiga
Cum a mai incercat Trump sa anuleze alegerile pierdute in fata lui Biden. "Cazul este o vanatoare de vrajitoare"
Estul Ucrainei cedeaza in fata fortei superioare a inamicului rus. Teritorii din Donetk, cucerite intr-un ritm nemaintalnit
Romania are patru "chirurgi pentru copaci". "Orice arbore reprezinta o provocare, riscurile la care ne expunem zilnic sunt foarte mari"
Sistemul romanesc de sanatate are nevoie de schimbari. Medic roman: "In Germania, poti merge cu asigurarea fie la privat, fie la stat"
Nicolae Ciuca, despre posibilitatea izbucnirii celui de-Al Treilea Razboi Mondial: "Cea mai mare tragedie pe care oamenii pot sa o traiasca"
Bataie in toata regula pe o strada din Chitila intre barbati din aceeasi familie. O persoana a ajuns la spital, alte trei, la politie
Doctrina Xi Jinping - un "Plah Marschall" al Chinei. Cum reactioneaza Vestul?
Romania bolnava: "Avem bugete saracacioase si legi invechite!". Scandalul din sport, comentat dur din interior
Vremea joi, 3 octombrie. Se incalzeste in cea mai mare parte a tarii