Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Povestea ciobanului roman care a fost la munca in Germania. De ce nu vrea sa mai auda de munca peste hotare: "Sa mearga altii"

publicat 2024-10-04 12:45:03 (Click)

Povestea ciobanului roman care a fost la munca in Germania. De ce nu vrea sa mai auda de munca peste hotare: Ionut Lazar, un cioban din satul Deleni, judetul Mures, a decis sa se intoarca acasa din Germania, dupa ce a realizat ca viata departe de tara nu este ceea ce isi dorea. Dupa o experienta dificila in constructii, tanarul a concluzionat ca nu mai vrea sa auda de strainatate: "Nici sa nu mai aud de ea

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Mihai Traistariu a gasit hit-ul pentru Eurovision, dar nu a gasit tara pentru care sa concureze! "Nu-l mai ratez ca anul trecut"
Inselatoria care lasa tot mai multi romani fara bani, pe card. Cum sa eviti noua capcana care provoaca haos
Protagonistii comediei "Retreat Vama Veche" pornesc in turneu prin cinematografele din tara. Cele 9 orase in care romanii se pot intalni cu protagonistii lungmetrajului
Doina Spataru, legatura de dincolo de lumi cu fiica ei: "Am cu Malina vise cu mesaje, imi transmite ceva". De ce a renuntat definitiv la scena?
Expertul care a demontat minciuna "Ashley" anunta un ciclon "autentic". Loveste Grecia si se indreapta spre Romania
Un roman din Italia, abandonat in ziua in care s-a nascut pe o strada din Iasi, isi cauta disperat familia: "Sper ca mama sa citeasca aceste randuri"
Drumul superb de care putini romani stiu. Peisajele sunt impresionante si rivalizeaza cu Transalpina si Transfagarasan
FCSB invinge PAOK-ul lui Razvan Lucescu. Calculele pentru a trece mai departe
O tehnologie moderna a fost intuita de Tesla inca din 1926! "Aparatele care ne vor permite sa facem aceste lucruri vor fi mult mai simple"
Incident grav la o scoala din Romania. O profesoara, ranita grav de tencuiala care s-a prabusit peste ea
Planurile lui David Popovici: "Am o misiune, aici, in Romania"
Jador, dezvaluiri dureroase din copilaria sa. Cu ce se "hranea" cand ramanea fara bani si mancare: "Am mancat si hartie igienica de foame"
Oamenii de stiinta au descoperit, de curand, un nou animal. Are 13 metri, este foarte feroce si are dintii ca "niste lame"
Plantele pe care ar trebui sa le puneti in baie pentru a absorbi umiditatea si a preveni aparitia mucegaiului
Schimbarile importante aduse Codului Rutier, de la 1 octombrie. Ramai fara permis pentru niste greseli care in trecut erau socotite ca fiind minore