Cele mai recente stiri

Horoscop zilnic, 24 Octombrie 2024: Taurii sunt entuziasti, Racii actioneaza, iar Sagetatorii rezolva un mister Horoscop zilnic, 24 Octombrie 2024: Taurii sunt entuziasti, Racii actioneaza, iar Sagetatorii rezolva un mister Fiul lui Didi Prodan s-a nascut la Glasgow si anunta cu cine va tine in meciul Rangers - FCSB: Fiul lui Didi Prodan s-a nascut la Glasgow si anunta cu cine va tine in meciul Rangers - FCSB: "2-0!" » Marturie emotionanta: "Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor" Varsovia vrea reglementari noi in domeniul promovarii alcoolului Varsovia vrea reglementari noi in domeniul promovarii alcoolului Bursa. DEER Romania, filiala a grupului Electrica, vizeaza investitii de 3,7 mld. lei in urmatorii cinci ani Bursa. DEER Romania, filiala a grupului Electrica, vizeaza investitii de 3,7 mld. lei in urmatorii cinci ani Pagina verde. Plastic - realitati si prejudecati. Pagina verde. Plastic - realitati si prejudecati. "Punga cu pungi" sau cum a devenit un obicei national o initiativa in a reduce poluarea. De ce este importanta reutilizarea? Summitul BRICS gazduit de Rusia arata ca Moscova nu este izolata pe scena mondiala, insa tensiuni ies la suprafata. Poate deveni clublul celor mai mari economii emergente rivalul G7 in stabilirea ordinii mondiale? Summitul BRICS gazduit de Rusia arata ca Moscova nu este izolata pe scena mondiala, insa tensiuni ies la suprafata. Poate deveni clublul celor mai mari economii emergente rivalul G7 in stabilirea ordinii mondiale? Afaceri de la Zero. Stup Edition. Medicul Oren Iancovici si doi doctori romani din Germania au investit 700.000 euro in AMOO Klinik, o clinica specializata pe estetica si longevitate Afaceri de la Zero. Stup Edition. Medicul Oren Iancovici si doi doctori romani din Germania au investit 700.000 euro in AMOO Klinik, o clinica specializata pe estetica si longevitate ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Mihai Chisu, eVote: Daca esti investitor pe termen lung, aceste perioade de scadere la BVB sunt pasagere si poti beneficia, in schimb, de preturi mai bune ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Mihai Chisu, eVote: Daca esti investitor pe termen lung, aceste perioade de scadere la BVB sunt pasagere si poti beneficia, in schimb, de preturi mai bune ZF Real Estate by Storia.ro. Alexandru Radulescu, CSO, Arqa: Am observat o cerere neasteptata pentru apartamente mari, iar penthouse-urile sunt primele care se vand ZF Real Estate by Storia.ro. Alexandru Radulescu, CSO, Arqa: Am observat o cerere neasteptata pentru apartamente mari, iar penthouse-urile sunt primele care se vand Conferinta ZF/BT Pentru o agricultura profitabila: "Agricultura s-a schimbat puternic in ultimii trei-patru ani, a depasit faza in care cultivai, recoltai si apoi vedeai tu cui vinzi si cu cat"

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Presedintele Finlandei, declaratie surprinzatoare inaintea vizitei in China

publicat 2024-10-22 20:00:14 (Money.ro)

Presedintele Finlandei, BERLIN – Desfasurarea de trupe nord-coreene in Ucraina ar fi un semn al disperarii Rusiei la mai mult de doi ani si jumatate de la invazia sa la scara larga a vecinului sau, a declarat marti presedintele Finlandei, Alexander Stubb, pentru Reuters. Presedintele Finlandei: Trupele nord-coreene in Ucraina ar semnala disperarea Rusiei Oficialii […]Articolul Presedintele Finlandei, declaratie surprinzatoare inaintea vizitei in China apare prima data in Money.ro.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Money.ro:
A fost lansat primul serviciu romanesc pentru plati instant cu telefonul. Cum se foloseste
Xi catre Putin: lumea e in haos! Ce-a vrut sa spuna liderul Chinei
A fost promulgata Legea cu privire la majorarea cotei de participare a Romaniei la Fondul Monetar International
Nu scapam de Nehammer. Tocmai a fost insarcinat cu formarea unei coalitii de guvernare in Austria
Tendinte si tactici in tranzactiile financiare internationale. Ce s-a intamplat azi
Mentinerea succesului economic necesita implementarea de reforme in Polonia
A aparut Langosul Dubai. Cat costa
Si Italia va avea mari probleme cu Apararea daca castiga Trump alegerile din SUA
Tanase, BVB: "Ne dorim sa avem cat mai multi romani care sa-si economiseasca banii intr-un mod corect"
Germanii sunt siderati. Au depistat primul caz al noii variante de variola maimutei
Ea e cea mai superstitioasa atleta! Vine mereu cu cainele la antrenament!
Salariul minim creste la 4.050 lei brut de la inceputul anului 2025. Care va fi netul
Diana Matei este angajata a MApN. Ce SALARIU primeste: „Eu impart banii acasa la mine. Eu fac platile si absolut tot”
Miliardarul georgian Bidzina Ivanishvili: Salvatorul Georgiei. Sluga Rusiei. Filantrop. Oligarh
Ministrul Apararii pleaca la Istanbul intr-o vizita de lucru. Rezultatele proiectului MCM Black Sea, principala tema de discutie